Product Aloe Vera Forever

10:54 am

Korang mesti tahu kan produk Forever ni... memang terkenal produk ni. Ramai kawan yang dah beli dan menggunakan produk ni... 

Khasiat Aloe Vera

menghentikan pertumbuhan tumor
merendahkan kadar kolesterol
memperbaiki sel darah
menambah oksigen di dalam darah
menghalang penyakit kidney stone dan kesan kafein dari kopi dan teh
memberi keseimbangan asid/alkali di dalam badan
menyembuhkan penyakit ulser, sistem penghadaman
mengurangkan tekanan darah tinggi dengan merawat punca, bukan hanya simtom
menambah mineral, vitamin, enzim dan nutrien di dalam badan
mempercepatkan sembuh dari kesan melecur, terbakar
merawat luka sehingga tidak meninggalkan parut
menggantikan first aid kit (peti pertolongan cemas), berfungsi sebagai bandage kerana ia bersifat anti-bakteria
menghentikan kanser colon
sebagai pelincir salur perkumuhan
menghilangkan buasir
meneutralkan gula di dalam darah
memelihara buah pinggang dari penyakit
menghalang jangkitan
memberi keseimbangan elektrolit seperti minuman tenaga
memelihara muka, kulit dan membaiki sel yang rosak
menguatkan ketahanan badan (sistem imunisasi)
 








🔺FB:fara hana

🔺IG: farahamzah.my

Telefon: 0136283485
Kalau korang nak cuba Aloe Vera Gel yang mempunyai pelbagai khasiat terutama untuk detox tu boleh lah cuba rangkaian produk daripada Forever Living ni. Hubungi agent Forever Living yang boleh dipercayai tau.

Facebook : Fara Hana
Instagram : @farahamzah.my
Telefon : 0136283485


You Might Also Like

1 comments

  1. memang bagus porduk aloe vera forever ni. berbaloi beli

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com