Kulit Yang Bersih dan Flawless Dengan Malaika Oil

11:19 am

Kulit Yang Bersih dan Flawless Dengan Malaika Oil

Hai semua,

Saya ni tak adalah masalah kulit yang serius. Tapi muka saya sering terdedah kepada kekotoran dan debu. Ini kerana factor saya saya selalu keluar ke site, jadi selalu kena panas terik, debu, dan kotoran. Tu termasuklah peluh di muka. Jadi kulit Nampak tak berseri dan kusam je. Liang-liang roma selalu tersumbat. Kulit pula naik bintik-bintik dan jadi gatal. MEmang rasa tak selesa bila kulit tersumbat ni.

Malaika Oil, Facial Treatment Oil

Bila jumpa produk Malaika Oil ni, saya teringin nak cuba. Lagipun apa yang suka tentang Malaika Oil ni ialah kandungan bahan-bahannya ialah dari bahan-bahan semulajadi. Antara kandungan minyak ni ialah minyak zaitun, minyak lemon, temulawak, minyak castor dan gabungan herba dan bunga.

PA020289ed

Didatangkan khas dalam botol menarik ni. Mudah nak tuang. Takpayah tumpah tumpah.

PA020266ed

Apakah Fungsi Malaika Oil?

Malaika Oil merupakan rawatan minyak muka yang mampu membersih kulit wajah secara mendalam seterusnya menghilangkan jerawat dan jeragat degil.

Antara fungsi minyak ni kepada kulit kita seperti tertera di kotak.... Bila saya cuba hari tu memang kulit rasa lembut sangat. Dah tak kasar dan berbiji-biji. Rasa fresh sangat!
PA020258ed


Cara Pemakaian Malaika Oil

Guna sedikit sudah memadai...  Cara saya pakai, apabila bangun tidur, saya terus gosokkan minyak ni kemuka, sambil buat urutan sikit. Rajin pula urut muka sejak guna minyak ni hahaha..

Lepas tu biarkan seketika dan bolehla cuci muka dengan pembersih muka seperti biasa. 

Sedia maklum saya ni banyak kerja disite, jadi bila balik muka penuh debu dan kotoran. Sebelum cuci muka, saya guna Malaika Oil untuk buang make up dan juga kotoran dimuka. Kemudian barulah cuci muka saya dengan pembersih muka. 

PA020271ed

Ni hasil lepas 3 hari pemakaian... seronok tengok kulit dapat bernafas dan rasa segar. Lepas ni memang nak continue je pakai sebab saya selesa dengan Malaika Oil ni..

20150921113611_save

Kalau nak tahu info lanjut tentang minyak Malaika Oil ni boleh tengok website diorang MALAIKA OIL OFFICIAL SITE

Facebook : facebook.com/Malaikaoil
Instagram : instagram.com/malaikaoilofficial

Boleh juga contact secara direct di nombor 016-9418247 atau 0111-6825669


You Might Also Like

8 comments

  1. kekny.. review la skali perfume catalyst. ekekeke

    ReplyDelete
  2. Hurmmm belum pernah dengar lagi Malaika Oil nie.. well bagus jugak kalau nak di buat hadiah huhuu :D

    ReplyDelete
  3. Cam ok je untuk di try....

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM
    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

    HOT ITEM..
    LeoRa For Men
    LeoRa For Women

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete
  4. wahh bersinar2 wajah cik kak eny nihh .., ;p

    ReplyDelete
  5. wah kak eny dah buat review, saya selalu dgr tgk blogger blogger lain cakap pasal ni, tapi x mencuba lagi

    ReplyDelete
  6. muka yang mmg berminat mungkin tak sesuai kot ek..

    ReplyDelete
  7. Kulit cepat berminyak tak klu pki serum ni sbgi pelembap muka? :)

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com