Bottle Brush

11:00 pm


Just nak share satu bunga yang cantik ni. Tak tahu terms dalam bahasa melayu dipanggil apa, tapi nama saintifiknya ialah  Callistemon atau selalu dipanggil Bottle Brush kerana bentuknya seakan berus botol.

Tapi bila diterjemahkan ke dalam bahasa melayu, dah jadi bunga berus botol... hmm macam tak sesuai dengan kecantikan bunga ni hehee...

Good nite....


DSC04561ed

DSC04559ed

You Might Also Like

2 comments

  1. gambar yg chantek,kaler yg lembut dgn kemerahan bunga., ;p
    walopon gmbr bunga yg biasa tapi dpt diframekan dgn begitu baik sekali.,

    ReplyDelete
  2. Haah la mcm berus botol tapi ni cantek la sbb bunga kan hihi. Nice shot!

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com