#Cabaran20Hari Pengalaman Manis Di Bulan Puasa World Cup

12:02 am

Dah masuk entry ke 5 untuk #Cabaran20Hari Puasa / Raya anjuran Exchange Feed Group.

Pengalaman paling manis saya di bulan puasa ialah semasa World Cup tahun lepas. Masa tu World Cup berlangsung pada bulan puasa. Layan mata je lah masa tu time sahur tengok World Cup. Dan pasukan pilihan saya ialah Germany.

Tengok screen shot status facebook tahun lepas.....



Punyalah happy sebab sekian lama akhirnya Germany berjaya bawa balik piala ke tanah air mereka. Dan kalaulah arwah ayah yang juga penyokong Germany dapat lihat ni... :(

P/s : sila jangan betulkan screen anda, ya betul anda di blog Eny Abdullah, blogger yang suka masak tu. Dia juga peminat tegar bola sepak :D

You Might Also Like

6 comments

  1. You are just like me sis. Heret my mom pepagi bersahur menapak kat McD. Layan bola. Bila Germany menang. Giler seronok... Im one of big fan juga...

    ReplyDelete
  2. hahaha..agak terkejut bila blog eny abdullah tidak menghidangkan sajian makanan yang membuatkan adkdayah terliur dan berlari2 anak kembali ke celoteh adkdayah..hehe peminat bole rupanya kak eny ni yer =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....selalu masuk blog kak eny kena lap air liur lah dayah yer

      Delete
  3. fuiyiooo peminat bola rupanya.. hehehe..
    CT takleh la.. kalo tengok match rasanya match tengok CT balik..

    tapi CT ambil tahu jugak.. sapa menang sapa kalah.. tu je hehehe..

    ReplyDelete
  4. wolrd cup tahun irra masuk uitm, famly benti tepi jalan tengok bola dulu..hahah klu dh minat tu mana2 pon boleh layan

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com