Nikmati Diskaun Restoren Hebat Di VoucherCodes

1:54 pm

Hai semua..

Bulan puasa ni kadangkala rasa nak juga menikmati hidangan dari restoren luar. Atau rasa nak belanja family atau orang tersayang di tempat istimewa kan. Tetapi kadangkala restoren yang menarik ni mahal dan melebihi kemampuan kita. Adakalanya bila dah ada promosi mesti ada yang terlepas.

Pilihan sekarang ada dihujung jari. Pilih saja tempat makan yang menarik dengan harga diskaun secara online!!

Hebatkan! Korang boleh cuba layari website Voucher Codes Malaysia untuk tengok deals dan promosi yang hebat-hebat! 

Apa yang menariknya di Voucher Codes ni ibarat pusat untuk semua website online shopping di Malaysia. Jadi tak perlu susah-susah nak browse dari satu website ke satu website. Hanya buka website Voucher Codes dan cari deals dan promotion dari merchant yang korang nak, click dan bayar.. memang senangkan...

Ok lah sekarang saya nak cari tempat makan murah yang ada promosi. Selalunya Groupon lah tempat saya dapatkan promosi. 

Jadi saya buka website Vouchercodes.com.my dan search Groupon.





Kemudian, semua deals di Groupon akan terpapar... pilih la yang mana berkenaan di hati. Then click Activate Deal.





Korang akan dibawa terus ke website Groupon dan promosi yang korang click tadi akan terpapar... haa tengoklah Thai & Malay Buffet serendah RM49 sahaja di Chakri Palace, Pavillion KL. Memang murah kan!! Dah save RM31.45 dari harga sebenar... Jadi bila dah setuju, haaa click je lah Buy Now



Boleh pilih untuk berapa orang...  


Haa lepas tu buatlah bayaran seperti biasa.. 


Mudahkan? Semuanya ada di VoucherCodes. Dari Lazada, Rakuten, Zalora, Food Panda, Agoda dan banyak lagi... anda cuma perlu search deal atau promotion dari merchant atau website online shopping kegemaran anda, pilih dan bayar dan nikmati diskaun yang banyak!!

Untuk maklumat lanjut, kunjungi lah website VoucherCodes di http://www.vouchercodes.com.my/


You Might Also Like

2 comments

  1. terbaiklah. macam-macam voucher ada. siapa tak nak kan?

    ReplyDelete
  2. skrang ni banyak betoi web yang jual kupon cenggini kan..
    CT tak pernah try pun hehehe..

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com