Malaysia Social Media Week 2015

11:00 pm

Rasanya kalau blogger yang lama dan otai pasti dah tahu kan...  Social Media Week ni adalah platform untuk semua pengamal social media termasuklah para blogger untuk  bertemu dan berkongsi idea dan pendapat

Jujurnya saya sendiri nominated blog saya kat Social Media Week untuk kategori Best Foodie Blogger. Bukan sebab saya rasa blog saya ni cukup layak. Ada banyak lagi blog yang jauh lebih berkelayakan, berkualiti dan lebih sempurna. Tetapi penglibatan saya sekadar nak tengok sejauh mana keupayaan blog Eny Abdullah ni boleh pergi dan dari situ saya cuba perbaiki kelemahan yang ada dari semasa ke semasa.

Senang cakap, untuk belajar sesuatu kita perlu mengalaminya dan merasai sesuatu pengalaman tu. ;)

Jadi untuk yang nak nominated blog kegemaran masing-masing atau blog anda boleh ke Website mereka sebelum tarikh nomination tamat. Untuk undian pula, akan bermula dari 23rd Mac hingga 5th April. 

 Kalau ada yang sudi vote Kak Eny tu... dah vote tu sila inform ye :)





You Might Also Like

11 comments

  1. Saya macam nak masuk je pertandingan tu. Saya akan undi Kak Eny. Semoga berjaya Kak Eny...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks!! Nanti kalau dh join inform akak.. akan vote awak :)

      Delete
  2. saya doakan eny menang..
    nanti 23/3 saya vote untuk eny.. dah pi website tadi belum boleh mengundi lagi.. huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. Good luck yer, zumal nie layak tak join?

    ReplyDelete
  4. Nasib baik terbaca entri kak ni. Hope sempat la nak nominate diri hehehe! :)

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com