Lepat Labu!

10:51 am

Hai semua, masih bercuti ke? hehehe..

Saya hari ni dah masuk kerja, maklum lah di Kedah ni, Ahad kerja.

Sebenarnya baru je sampai dari Ipoh. bertolak dari Ipoh pagi-pagi buta sebelum subuh seawal 5 pagi dan alhamdulillah sampai ke Kedah 8.30 pagi. Lemudian terus ke office sempat masuk sebelum pukul 9 pagi. Ada appointment pula pukul 10 pagi tadi. Nasib baik semua berjalan lancar :)

Selepas habis appointment, bergegas ke parking kereta sebab lupa nak bawa turun bekal dari mak mentua. hehehe.. Pagi tadi mak mentua bekalkan lepat labu.

Sedap betul!!!!! Makan sambil pejam-pejam mata!

Yang mana tinggalkan komen dan follow tu nanti saya buat kunjungan balas ye. Ok nak sambung makan kejap :D

P2220658ed P2220648ed

You Might Also Like

12 comments

  1. lepat labu? saya pernah makan lepat pisang dan lepat ubi je. lepat labu belum pernah lagi. mesti sedap kan

    ReplyDelete
  2. kaknoor tak pernah tengok lepat labu first time ni tengok macam sedap ja kan Eny

    ReplyDelete
  3. semua makanan yg dibalut dgn daun pisang, sedap jadinya :D

    ReplyDelete
  4. blh la saya try buat . selalunya makan lepat pisang dan lepat ubi je . tak terfikir lak labu boleh juga buat lepat ...

    ReplyDelete
  5. Lepat labu memang sedap, sesetengah orang tak buh inti tapi pada kak ana yang berinti juga paling best :)

    ReplyDelete
  6. nampak lepat labu ni, rasa mcm sedap plak klu dpt makan..hihi

    ReplyDelete
  7. Wah combination yang cukup menarik yer! Lepat labu dan kopi serta waktu petang. Memang awesome!
    Anyway, selamat kembali bertugas Kak Eny! Kami di sini pun esok dah start bertugas dah. Hew

    ReplyDelete
  8. nikmatnya, dapat makan lepat labu ..alhamdulillah

    #sayafollower189 :)

    ReplyDelete
  9. sedap nih.. labu memang feveret saya..

    ReplyDelete
  10. Eh ada ehh lepat labu..teringin lak nk try..

    ReplyDelete
  11. SA x pernah makan lagi lepat labu

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com