Menang Segmen 12 Jam Bloglist #12 Mialiana.com

11:36 am

Hi dan Selamat Tahun Baru semua!!.. apa azam tahun baru ni?
Azam saya tahun ni ialah nak merealisasikan azam tahun tahun lepas yang tak tercapai hehehe..

Dan semalam cek komen, baru tahu. Alhamdulillah menang dan tersenarai di Bloglist Mialiana.com untuk Januari dan Februari 2015!!!

Klik sini untuk melihat senarai pemenang - Saya lah yang no 27 tu hehee

Saya tengah bercuti. Tak lah bercuti ke mana, sekadar di rumah habis kan masa dengan suami, masak dan habiskan masa layan siri Running Man dan drama korea bersama hehehe. Oh yaaa cakap pasai Korea, sempat juga gotong royong buat kimchi dengan husband hehehe... entah jadi  ke tak masih peram dalam peti ais.

Apa pun layan gambar dessert ni dulu. Siapa pernah makan? Nanti resepi upload ya.!

P1010205

You Might Also Like

13 comments

  1. wahhh cuti spend time dgn hsben smbil lyn running man pstu buat kimchi ek kak eny? besnya!!!

    ReplyDelete
  2. eh lupa. slmt tahun baru 2015 buat kak eny & fmly. smoga tahun ni mmberi kebahagiaan & kesihatan utk kita sama2 :)

    ReplyDelete
  3. tahniah eny kerana tersenarai..
    sedapnya sagu santan tu.. tak sabar nak tunggu resepi dari eny

    ReplyDelete
  4. tahniah eny..sedapnya sagu ni akak ana suka yg warna merah tue

    ReplyDelete
  5. resepi tak de ka..hihiiimkn sejuk2 sedap tue

    ReplyDelete
  6. Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com