Menang Segmen 12 Jam Bloglist #12 Mialiana.com

/
13 Comments
11:36 am
Hi dan Selamat Tahun Baru semua!!.. apa azam tahun baru ni?
Azam saya tahun ni ialah nak merealisasikan azam tahun tahun lepas yang tak tercapai hehehe..

Dan semalam cek komen, baru tahu. Alhamdulillah menang dan tersenarai di Bloglist Mialiana.com untuk Januari dan Februari 2015!!!

Klik sini untuk melihat senarai pemenang - Saya lah yang no 27 tu hehee

Saya tengah bercuti. Tak lah bercuti ke mana, sekadar di rumah habis kan masa dengan suami, masak dan habiskan masa layan siri Running Man dan drama korea bersama hehehe. Oh yaaa cakap pasai Korea, sempat juga gotong royong buat kimchi dengan husband hehehe... entah jadi  ke tak masih peram dalam peti ais.

Apa pun layan gambar dessert ni dulu. Siapa pernah makan? Nanti resepi upload ya.!

P1010205


You may also like

13 comments:

Amanda Suria said...

Tahniah Eny....

Farrah MF said...

Congrats, Eny :)

Mia Liana said...

tahniah ya... (^_^)

anamizu said...

wahhh cuti spend time dgn hsben smbil lyn running man pstu buat kimchi ek kak eny? besnya!!!

anamizu said...

eh lupa. slmt tahun baru 2015 buat kak eny & fmly. smoga tahun ni mmberi kebahagiaan & kesihatan utk kita sama2 :)

Putri Homestay said...

Tahniah Eny

azman Arsad said...

tahniah eny kerana tersenarai..
sedapnya sagu santan tu.. tak sabar nak tunggu resepi dari eny

nor nazliana said...

tahniah eny..sedapnya sagu ni akak ana suka yg warna merah tue

nor nazliana said...

resepi tak de ka..hihiiimkn sejuk2 sedap tue

Sue Sopian said...

tahniah.. :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Tahniah ...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Queen Contest said...

Alhamdulillah, tahniah kak!