Segmen 12 Jam Bloglist #12 Mialiana.com

2:18 pm


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 24 Disember 2014, iaitu tepat jam 10.30 pagi sehingga 10.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #12 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

You Might Also Like

17 comments

  1. assalam azney join segmen yang sama jugak.:) selamat bersegmen :)

    http://www.azneyshamsuddin.com/2014/12/segmen-12-jam-bloglist-12-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. ana pon join gak segmen kak mia ni hehe

    ReplyDelete
  3. Goodluck, datang dari segmen yang sama! :))) http://insekio.blogspot.com/2014/12/segmen-12-jam-bloglist-12-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. semoga link blog ni tersenarai ya

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum eny....selamat tahun baru...:)

    ReplyDelete
  6. tahniah ya...

    http://www.mialiana.com/2014/12/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

    ReplyDelete
  7. Salam. Maaf lambat blogwalking. Terima kasih sudi join Segmen Bloglist #12 Mialiana.com (^_^).

    Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-12.html

    Senarai pemenang ada di http://www.mialiana.com/2014/12/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  8. Sebab segmen ni la kita jumpa blog akak dan terus follow, tak sia2 jumpa blog menarik macam ni *bukan ayat bodek tauuu* :D

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, jemput join ye ^_^

    http://ihazaliza.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com