Segmen 12 Jam Bloglist #12 Mialiana.com

/
17 Comments
2:18 pm

Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 24 Disember 2014, iaitu tepat jam 10.30 pagi sehingga 10.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #12 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...



You may also like

17 comments:

nor nazliana said...

all the best ya eny

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Nak join lah nnt ...

zafairMAS said...

nak join jugak..!

Azney Shamsuddin said...

assalam azney join segmen yang sama jugak.:) selamat bersegmen :)

http://www.azneyshamsuddin.com/2014/12/segmen-12-jam-bloglist-12-mialianacom.html

azman Arsad said...

selamat bersegmen

anajingga said...

selamat bersegmen Eny :)

azman Arsad said...

semoga berjaya dalam segmen ini

anamizu said...

ana pon join gak segmen kak mia ni hehe

Farahin Azmie said...

Goodluck, datang dari segmen yang sama! :))) http://insekio.blogspot.com/2014/12/segmen-12-jam-bloglist-12-mialianacom.html

nor nazliana said...

good luck semua yg join

nor nazliana said...

semoga link blog ni tersenarai ya

Mas Zull said...

assalamualaikum eny....selamat tahun baru...:)

Mia Liana said...

tahniah ya...

http://www.mialiana.com/2014/12/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

Mia Liana said...

Salam. Maaf lambat blogwalking. Terima kasih sudi join Segmen Bloglist #12 Mialiana.com (^_^).

Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-12.html

Senarai pemenang ada di http://www.mialiana.com/2014/12/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

- Mia Liana -

Cikdelima merah said...

singgah n follow sini

Queen Contest said...

Sebab segmen ni la kita jumpa blog akak dan terus follow, tak sia2 jumpa blog menarik macam ni *bukan ayat bodek tauuu* :D

Iha Zaliza said...

Assalamualaikum, jemput join ye ^_^

http://ihazaliza.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html