Nasi Lemak Sambal Sotong Tergolek!!

/
38 Comments
11:46 am
Nampak tergolek golek sotong tu. heheheh. Makan kat kat gerai berhampiran City Plaza Alor Setar..

Nasi separuh, sotong bergolek -golek ... RM 6. Murah ke mahal tu? :)

IMG_1393


You may also like

38 comments:

Amanda Suria said...

Kalau kat KL dh RM 10 tu Eny....

Echa H. said...

eeeeee lapar pulak tengok gambar niiiiiii

Nur Inani said...

sedapnyaa :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

Blh than juga harga. Huhu

ajim (kerusiburok) said...

murah la tuhhhh! kalo kat sini. mau kena belas2 ringgit! hadiah tak dituntut

Putri Homestay said...

sedap...harga oklah dengan sotong yang tergolek2

yoorin melacolea said...

aadehhh.. jauhnyaa nak pegi eny.. =( tengok gambar sampai tergolek dah ni

zafairMAS_shakleeSITE said...

tak tau la mhl k murah tu.. kalo sedappppp cengitu, xp kot.. hihiii

Glory jane said...

kalau sedap, kira berbaloi lah dengan harga...

Glory jane said...

tapi kan, tengah ujan gerimis mcm ni, tengok gambar-gambar makanan kat blog eny ni, perut berbunyi2 minta di isi...

anajingga said...

memang tergolek dan bergolek2 sutunnya Eny :) meriah pinggan hehe

anamizu said...

tudia kemain lg sotong dok bergolek2.
kedah makan mmg murah2 kan kak eny kan?

nor nazliana said...

hurm sedap la...aduhhh

Hanis Amanina said...

alamak, baru ingatkan sis yg buat, nak tgk resepi :D

hanisamanina.com

Hanis Amanina said...

oh yeee, sy suka sambal sotong, asalkan dibuang biji kat kepala die tu :D

zafairMAS_shakleeSITE said...

betol2

azman Arsad said...

hurmmm kira oklah murah.. tapi rasanya kat tempat lain boleh dapat lagi murah...

Glory jane said...

saya part kepala memang suka sangat...

Glory jane said...

saya kalau cari sotong, suka cari yang gemuk2... sbb nak ada telur.... hihi.

azman Arsad said...

tergolek-golek sotong tu

azman Arsad said...

hujan-hujan nih layan makan nasi lemak.. mata layu aje

azman Arsad said...

lauk sotong.. memang confirm mahal

azman Arsad said...

kat blog nih memang semua orang jadi lapor

azman Arsad said...

confirm memang sedap

azman Arsad said...

sekarang semuanya mahal

azman Arsad said...

huhuhu belas ringgit? lagi mahal..huhuhuhu

azman Arsad said...

sedap.. mahal dan tak cukup.. huhuhu

azman Arsad said...

tu belum resepi dari eny.. kalau eny yang masak confirm pengsan punya

azman Arsad said...

betul tu.., kalau sedap.. mahal sikit takpe

azman Arsad said...

harap berbaloilah dengan harga rasanya

azman Arsad said...

time hujan memang mengundang perut lapor

azman Arsad said...

tergolek dan melompat-lompat

azman Arsad said...

bergolek dan menari-nari sotongnya

azman Arsad said...

hurmm nampak memang sedap

azman Arsad said...

kita tunggu dan nantikan resepi dari eny

azman Arsad said...

telur sotong memang perghhhhh.. sedap

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Harga GST kot ...

Queen Contest said...

Murahnyaaa.. geram tengok sotong2 tu bergelimpangan kat dalam pinggan, hihi..