Nasi Lemak Sambal Sotong Tergolek!!

11:46 am

Nampak tergolek golek sotong tu. heheheh. Makan kat kat gerai berhampiran City Plaza Alor Setar..

Nasi separuh, sotong bergolek -golek ... RM 6. Murah ke mahal tu? :)

IMG_1393

You Might Also Like

38 comments

  1. Kalau kat KL dh RM 10 tu Eny....

    ReplyDelete
  2. eeeeee lapar pulak tengok gambar niiiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat blog nih memang semua orang jadi lapor

      Delete
  3. murah la tuhhhh! kalo kat sini. mau kena belas2 ringgit! hadiah tak dituntut

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu belas ringgit? lagi mahal..huhuhuhu

      Delete
  4. sedap...harga oklah dengan sotong yang tergolek2

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap.. mahal dan tak cukup.. huhuhu

      Delete
  5. aadehhh.. jauhnyaa nak pegi eny.. =( tengok gambar sampai tergolek dah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu belum resepi dari eny.. kalau eny yang masak confirm pengsan punya

      Delete
  6. tak tau la mhl k murah tu.. kalo sedappppp cengitu, xp kot.. hihiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.., kalau sedap.. mahal sikit takpe

      Delete
  7. kalau sedap, kira berbaloi lah dengan harga...

    ReplyDelete
  8. tapi kan, tengah ujan gerimis mcm ni, tengok gambar-gambar makanan kat blog eny ni, perut berbunyi2 minta di isi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. time hujan memang mengundang perut lapor

      Delete
  9. memang tergolek dan bergolek2 sutunnya Eny :) meriah pinggan hehe

    ReplyDelete
  10. tudia kemain lg sotong dok bergolek2.
    kedah makan mmg murah2 kan kak eny kan?

    ReplyDelete
  11. alamak, baru ingatkan sis yg buat, nak tgk resepi :D

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeee, sy suka sambal sotong, asalkan dibuang biji kat kepala die tu :D

      Delete
    2. saya part kepala memang suka sangat...

      Delete
    3. kita tunggu dan nantikan resepi dari eny

      Delete
  12. hurmmm kira oklah murah.. tapi rasanya kat tempat lain boleh dapat lagi murah...

    ReplyDelete
  13. saya kalau cari sotong, suka cari yang gemuk2... sbb nak ada telur.... hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. telur sotong memang perghhhhh.. sedap

      Delete
  14. hujan-hujan nih layan makan nasi lemak.. mata layu aje

    ReplyDelete
  15. Murahnyaaa.. geram tengok sotong2 tu bergelimpangan kat dalam pinggan, hihi..

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com