Lalalalat

/
33 Comments
11:30 pm
Selamat Malam semuaa..... dengan ucapan dari mak akak.....

"Gambaq lalat pun hang nak ambik!" (T__T)

DSC05533


You may also like

33 comments:

Shima Hasan said...

Meremang bulu roma tengok lalat ni besar2. Hehe seram.

Hanis Amanina said...

tak terbang pulak dia eh kalau orang dekat?

hanisamanina.com

anamizu said...

gambaq lalat pon style sungguh la! =D

Scdha Sein said...

Nak masak pe lalat tu? Gurau je... He He He...

Qaseh Abadi said...

lalat pn lalat la.. selamat pagi.. hihi..

http://syidamenulis.blogspot.com/

nor nazliana said...

kumbang ni cantikkan..

nor nazliana said...

ana setuju juga eny approve komen kalau tak ana penat komen byk2 ada yg dengki delete dah biasa terjadi di salah satu blog..masing2 kalau rajin drop komen dan ada usaha sikit dia lah pemenang kan..tq ya buat secara mcm ni baru adil..nnt last masa nak umum baru eny terbitkan komen semua orng puas hati..berbyk2 terima kasih buat eny..

Eny Abdullah said...

Ana, saja buat moderation, orang nak komen page tak refresh balik so cepat sikit, saya nak baca komen pun senang takde yg ketinggalan hehehe... harap Ana tak kisah.

Glory jane said...

wah... ensem lalat ni....

Glory jane said...

cantik sungguh gambar yg eny ambil... lalat ni pun posing sakan... :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Ngeri plak tgk lalat besar2 nih ...

azman Arsad said...

nasib baik lalat nih kecik aje

azman Arsad said...

Eny pro.. lalat pun tak terbang

azman Arsad said...

memang style betul

azman Arsad said...

hahahaha.. kita nantikan resepi lalat dari eny

azman Arsad said...

lalat dari pandangan yang dekat

azman Arsad said...

lalat lah mana ada kumbang

azman Arsad said...

hurmmm setuju ada moderation.. tapi nampaknya macam dah takde balik..

azman Arsad said...

hahaha ada yang tergoda dengan lalat

azman Arsad said...

lalat tu nak jadi model pro

azman Arsad said...

gambar aje besar.. lalat tu kecik aje

Hanis Amanina said...

bergaya :D

hanisamanina.com

anajingga said...

kalau dah berseni, lalatpun jadi hensem Eny hehe :)

anamizu said...

haah ye dah takde dah ye kak eny? hehe

anamizu said...

ada trick le tu kak eny guna hehehe

anamizu said...

teringat citer honey i shrunk the kids. huhu

azman Arsad said...

cerita di alam fantasi

azman Arsad said...

magic tu.. hehehe

azman Arsad said...

hurmmm nak komen jadi lambat.. kena tunggu page refresh baru dapat komen lagi.. huhuhuhu

azman Arsad said...

ada moderation.. komen jadi laju.. aduhhhh terkial-kial nak komen nih

azman Arsad said...

sangat bergaya

azman Arsad said...

lalat tu model profesional

Queen Contest said...

Gambar cantik tapi kita tak boleh tengok.. kita ada fobia terlampau terhadap serangga T^T