Lalalalat

11:30 pm

Selamat Malam semuaa..... dengan ucapan dari mak akak.....

"Gambaq lalat pun hang nak ambik!" (T__T)

DSC05533

You Might Also Like

33 comments

  1. Meremang bulu roma tengok lalat ni besar2. Hehe seram.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik lalat nih kecik aje

      Delete
    2. teringat citer honey i shrunk the kids. huhu

      Delete
  2. tak terbang pulak dia eh kalau orang dekat?

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  3. gambaq lalat pon style sungguh la! =D

    ReplyDelete
  4. Nak masak pe lalat tu? Gurau je... He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. kita nantikan resepi lalat dari eny

      Delete
  5. lalat pn lalat la.. selamat pagi.. hihi..

    http://syidamenulis.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. ana setuju juga eny approve komen kalau tak ana penat komen byk2 ada yg dengki delete dah biasa terjadi di salah satu blog..masing2 kalau rajin drop komen dan ada usaha sikit dia lah pemenang kan..tq ya buat secara mcm ni baru adil..nnt last masa nak umum baru eny terbitkan komen semua orng puas hati..berbyk2 terima kasih buat eny..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ana, saja buat moderation, orang nak komen page tak refresh balik so cepat sikit, saya nak baca komen pun senang takde yg ketinggalan hehehe... harap Ana tak kisah.

      Delete
    2. hurmmm setuju ada moderation.. tapi nampaknya macam dah takde balik..

      Delete
    3. haah ye dah takde dah ye kak eny? hehe

      Delete
    4. hurmmm nak komen jadi lambat.. kena tunggu page refresh baru dapat komen lagi.. huhuhuhu

      Delete
    5. ada moderation.. komen jadi laju.. aduhhhh terkial-kial nak komen nih

      Delete
  7. Replies
    1. hahaha ada yang tergoda dengan lalat

      Delete
  8. cantik sungguh gambar yg eny ambil... lalat ni pun posing sakan... :)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. gambar aje besar.. lalat tu kecik aje

      Delete
  10. kalau dah berseni, lalatpun jadi hensem Eny hehe :)

    ReplyDelete
  11. Gambar cantik tapi kita tak boleh tengok.. kita ada fobia terlampau terhadap serangga T^T

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com