GA SIMPLE ~ PLANNER ISLAM 2015

12:22 pm



GA ni akan berlansung start dari 16 dis hingga 24 dis 2014(tamat 12 malam)
pemenang insyaAllah akan diumum pada 25 dis 2014

2 hadiah planner@perancangan eksekutif islam 2015 akan diberikan

satu pada top referral
satu pada pemenang bertuah yang dipilih secara random

You Might Also Like

30 comments

  1. saya juga join giveaway yang sama

    ReplyDelete
  2. kalau berkesempatan, nak juga join

    ReplyDelete
  3. All the best, Eny. Moga ada rezeki :)

    ReplyDelete
  4. hadiahnya tak banyak tapi tak salah mencuba.. manalah tahu kalau ada rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju tuah kita sapa xnampak harap ada rezeki lah tue

      Delete
    2. good luck all the best ya eny

      Delete
  5. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. cik belbel jalan malam ni :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/ga-simple-planner-islam-2015.html

    ReplyDelete
  7. keputusan giveaway dah keluar.. boleh check siapa yang menang

    ReplyDelete
  8. haritu dah join, tapi nasib tak menyebelahi kita, hihi takpe.. tahniah buat semua pemenang :D

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com