GA SIMPLE ~ PLANNER ISLAM 2015

/
30 Comments
12:22 pm


GA ni akan berlansung start dari 16 dis hingga 24 dis 2014(tamat 12 malam)
pemenang insyaAllah akan diumum pada 25 dis 2014

2 hadiah planner@perancangan eksekutif islam 2015 akan diberikan

satu pada top referral
satu pada pemenang bertuah yang dipilih secara random


You may also like

30 comments:

Sue Sopian said...

selamat bersegmen!

azman Arsad said...

selamat ber giveaway

azman Arsad said...

semoga berjaya

azman Arsad said...

saya juga join giveaway yang sama

azman Arsad said...

doakan juga saya berjaya

khaty aiman said...

good luck

zafairMAS_shakleeSITE said...

good luck kak eny..!

Glory jane said...

good luck

Glory jane said...

kalau berkesempatan, nak juga join

Farrah MF said...

All the best, Eny. Moga ada rezeki :)

Hanis Amanina said...

all the best ye sis! sy tak join kot :)

hanisamanina.com

azman Arsad said...

hadiahnya tak banyak tapi tak salah mencuba.. manalah tahu kalau ada rezeki

anamizu said...

all d best kak eny ;)

nor nazliana said...

selamat bersegmen sue sopian

nor nazliana said...

selamat juga azman

nor nazliana said...

good luck azman

nor nazliana said...

ana pun join juga azman

nor nazliana said...

semoga berjaya ya azman

nor nazliana said...

all the best katy

nor nazliana said...

terbaik lah zafair

nor nazliana said...

all the best GJ

nor nazliana said...

JOin la GJ xrugi pun

nor nazliana said...

all the best farrah

nor nazliana said...

kenapa xjoin hanis xberminat ka

nor nazliana said...

setuju tuah kita sapa xnampak harap ada rezeki lah tue

nor nazliana said...

good luck all the best ya eny

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

cik belbel said...

cik belbel jalan malam ni :)
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/ga-simple-planner-islam-2015.html

azman Arsad said...

keputusan giveaway dah keluar.. boleh check siapa yang menang

Queen Contest said...

haritu dah join, tapi nasib tak menyebelahi kita, hihi takpe.. tahniah buat semua pemenang :D