Rojak Pasembor Laksa Penang Mari!

2:30 pm

Sesi lawatan tapak dihiasi dengan menikmati Penang foods yang awesome!!!


Pasembor Padang Kota. 
DSC_0128

Rojak Queens Bay
DSC00921

Laksa Queens Bay
DSC00919

You Might Also Like

56 comments

  1. drooling tol tgk pasemboq nihh...dah lama xg padang kota

    ReplyDelete
    Replies
    1. p.pinang syurga makanan katanya...

      Delete
    2. jom deanna kita lepak pulau pinang cari rojak

      Delete
  2. Pasembor padang kota. Teringat ade bangla2 yg menari2 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. abaikan bangla.. makan pasembor

      Delete
    2. jangan biarkan bangla takluk tempat kita.. hehehe

      Delete
  3. Replies
    1. hihii sudu nohh di jilatnaya terbaik la..

      Delete
    2. toleh kiri.. toleh kanan.. kasi jilat pinggan satu kali

      Delete
  4. marvelouss..awk kat mana awk kat mana..nk join sekaki

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya kat sini.. saya nak join dua-dua kaki.. hehehehe

      Delete
  5. pasembor tu yang marvelous kuah dia tu... terliur tengok

    ReplyDelete
  6. selalu kalau mkn pasembor kat padang kota, amik yg basic2 saja... tak berani nak amik ketam, sotong, udang... takut mahal sangat... betul kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah tu la ada yg betoi. mmg mmber pnh terkena.

      Delete
    2. mahal sikit tapi sedap takpe.. hehehe

      Delete
    3. GJ sekali sekala mahal xpa bukan selalu nk dpt

      Delete
    4. nak murah beli kuah aje.. hik hik hik.. isi bawak dari rumah

      Delete
  7. dedulu masa study kat penang ana pnh gak p sana. penah sekali tu ana mkn pasemboq, pedas gila! haha x leh tahan

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu gila Queensbay -- Bukit Jambul Komplex -- PISA -- Padang Kota.
      haduiiii nostalgia. rindu rindu rindu Penang T_____T

      Delete
    2. saya suka makanan pedas.. sedap tu

      Delete
    3. bestnyerr tp kak ana pun tak tahan pedas jugaa..

      Delete
    4. lagi pedas.. lagilah saya suka

      Delete
  8. penang ni kalau nak redah dalam masa sehari semalam, memang takkan habis ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak aje pulau nih kecik.. tapi banyak tempat menarik

      Delete
    2. betul tu azman kami yg duk dekat pun belum explore habis lg pulau pinang ni

      Delete
    3. kalau yang dekat pun belum lagilah saya yang jauh nih.. huhuhuhuhu

      Delete
  9. Replies
    1. a'a tp kena pandai cari tempat la..

      Delete
    2. nak mencari tu yang masalah tu

      Delete
  10. makanan kat penang nih kebanyakkannya sedap belaka.. sediakan ajelah duitnya

    ReplyDelete
  11. penang best dengan pasemboq dia aduh aduh eny buat kak ana mengidam lahh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah ngidam wajib kena pi cari.. hehehe

      Delete
  12. tapikan pic yg eny ambik tu memang cun lahh..

    ReplyDelete
  13. Semoga dapat makan ni suatu hari nanti :D

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com