Colgate 360 Charcoal and Free Cup Warmer!

4:20 pm


Harga RM 8.88 je beli di Guardian E-Store dan dapat free Cup Warmer. Serius saya beli hanya sebab nak Cup Warmer tu sahaja hehehe...... tapi ada lah beli barang keperluan lain kat Guardian tu. kalau beli ini sahaja buat rugi duit pos je.


Review berus gigi ni, saya tak pasti apa fungsi charcoal (arang) dekat berus ni. Pagi tadi berus memang gigi nampak bersih dari biasa.  Cuma agak geli masa gosok tu coz berusnya sangat halus dan masuk dicelah gusi dengan jayanya... hewhewhew... maybe lama-lama nanti akan biasa. So disebabkan gigi bersih sangat hari ni,  this is recommended. Agak pricey tapi beli lah cepat so dapat lah Cup Warmer tu tak lah rasa mahal sangat kan ;)


Pakai USB ye jadi senang nak letak tepi komputer. Kerja macam saya memang memerlukan cup warmer sebab saya minum sikit-sikit then ke hulu ke hilir, kadang-kadang bercakap di telefon je dah setengah jam, kadang-kadang bos ajak bincang something.. Last-last saya kena bawa coffee cup saya ke pantry reheat kat microwave, dah tu lepas reheat tak habis minum sejukkkk balik. Berapa kali nak reheat daaaa... jenis pula tak reti nak minum coffee yang tak panas kecuali kena sejuk betul macam Americano Ais kesukaan Kwang Soo.. mihmihmih Jangan lupa terjah guardian E-Store K!!





You Might Also Like

25 comments

  1. Assalam...

    Salam ulhuwah dari BUNDA...

    ReplyDelete
  2. wah ade cup warmer lg tu...Asiah plak dapat sample berus gigi charcoal tu...:)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. p beli colgate yg ada percuma warme tu la zafair hihii

      Delete
  4. hui tudia siap ada cup warmer no? kesian kak eny asyik nk kena reheat je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha kesian eny muahaha ana jgn marah:)

      Delete
    2. cup warmer tu memang praktikal

      Delete
  5. alaaaaaaaaaaaaa dah sah2 sekarang dah takda cup warmer tu =_=

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada lagi kot.. rasanya macam ada nampak hari tu

      Delete
  6. macam-macam sekarang.. jual barang yang pelik-pelik

    ReplyDelete
  7. saya cukup tak berani letak air tepi komputer.. saya ni cemerkap orangnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. berhati hati sebelum tekena ja azman

      Delete
    2. sebab tu saya tak letak makanan dan minuman kat atas meja kerja saya

      Delete
  8. untung berbaloi2 beli satu barang dpt free

    ReplyDelete
  9. teh tu kelihatan sedap aje..hihii

    ReplyDelete
  10. colgate arang tu yg dalam iklan kan..hihihih....bau arang ker?

    ReplyDelete
  11. Oh baru tahu ada cup warmer.. sangat berguna untuk kita yang suka minum air sikit sikit dan sentiasa pelupa untuk menghabiskan air tersebut :D

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com