Breakfast This Morning

/
45 Comments
10:02 am

All I want for my breakfast is a cup of kopi, two half boiled eggs, and my favorite kaya toast...


You may also like

45 comments:

imm said...

salam singgah blogwalking kat sini..
pagi ni saya brekfast dgn ubi kayu rebus..haha

Cik Iman said...

Alamak feveret breakfast nie T_T pergh sedapnya, tapi kat umah tak de roti dengan kaya lak, ada telur je sob

mama'snia said...

Salam
Nampak sedap sangat nih...kopi tu tu pekat lekat ♡♡♡

Fadhilah Yunus said...

assalamualaikum..dah lepas bekfes tp lps tgok ni,trasa lapar balik..haha..

Syira Masyiramaro said...

Lama x makan toast dgn half boiled egg yg dipecahkan kat atas roti dan dimakana panas2..mmg ngapp smpai x ingat. Arini just makan cucur bilis jee sebab nak pi kendurišŸ˜Š
jom blogwalkin

Papaglamz said...

Perghh.. Mcam omputih. Papaglamz tiap2 pagi mesti dh nasi.. Nasi goreng almost everyday.. Huhuhu

Fatihah Nazri said...

wuu.. sedapnya.. done follow.. do follow mw back :)
http://travelog-dakwah.blogspot.com/

Fatihah Nazri said...

tulah.. sy pun suka blog akk. senang nak baca. tak serabot. btw thanks :)

nor faezah alias said...

salam perkenalan..uhhhh...terliur betul walaupun hanya roti & telur sahaja..

anamizu said...

kaya toast mmg sempoi la kak eny hehe

nor nazliana said...

hurmmm nice n meleleh air liur

sha dhira said...

ok, kaya tu tak tinggal yeee... fevret kak eny..

Umi Nazrah said...

dah macam bekpes kat Old Town gitu gaya nya ^_^

azman Arsad said...

selamat pagi

azman Arsad said...

selamat bersarapan

azman Arsad said...

sarapan gaya kopitiam

azman Arsad said...

sarapan ringkas bergaya mewah.. hehehe

azman Arsad said...

kalau saya .. tak cukup nih.. sikit sangat

anamizu said...

masuk tgh hari dah masa ana baca ni hehe

anamizu said...

masa ana mai sini dah tengah hari hehe

anamizu said...

lunch pon ok gak time2 ujan ni hehe

anamizu said...

GAYA tu yg mahai tu hehe

anamizu said...

ana pon sama x ckup hahaha

azman Arsad said...

ubi kayu memang best

azman Arsad said...

hahaha.. takde kena keluar pi beli..

azman Arsad said...

kopi tu yang buat pelengkap tu.. perghhhhh

azman Arsad said...

siapa masuk blog nih gerenti lapor

azman Arsad said...

cucur ikan bilis kalau cicah sambal tumis.. perghhh sedap jugak

azman Arsad said...

nasi goreng pun ok jugak

azman Arsad said...

sedap kan? terliur melihatnya

azman Arsad said...

saya pun suka blog eny nih

azman Arsad said...

gambar tu memang buat orang terliur

azman Arsad said...

memang sangat sempoi

azman Arsad said...

cepat-cepat kesat air liur tu sebelum jatuh ke lantai hehehee

azman Arsad said...

kaya dan roti memang serasi

azman Arsad said...

kopitiam style

azman Arsad said...

pagi sekali lagi waktu saya balas komen ini hehehe

azman Arsad said...

sekarang nih pagi.. jom serapan .. hehehehe

azman Arsad said...

kalau lunch kena sebantal roti baru kenyang... hehehe

azman Arsad said...

saat-saat berharga

azman Arsad said...

sebab tu rugi kalau makan kat kedai.. buat sendiri puas makan

ahkak gojes said...

amboi...dekat mana2 entri asyik ada azman aje...

ahkak gojes said...

kopi tetap menjadi tarikan

Queen Contest said...

Menu kebiasaan di kopitiam ni.. kak Eny memang suka citarasa makanan ala chinese food ya?

tiga lalat said...

sedap..

#cabarantopcommentator