Breakfast This Morning

/
45 Comments
10:02 am

All I want for my breakfast is a cup of kopi, two half boiled eggs, and my favorite kaya toast...


You may also like

45 comments:

  1. salam singgah blogwalking kat sini..
    pagi ni saya brekfast dgn ubi kayu rebus..haha

    ReplyDelete
  2. Alamak feveret breakfast nie T_T pergh sedapnya, tapi kat umah tak de roti dengan kaya lak, ada telur je sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. takde kena keluar pi beli..

      Delete
  3. Salam
    Nampak sedap sangat nih...kopi tu tu pekat lekat ♡♡♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. kopi tu yang buat pelengkap tu.. perghhhhh

      Delete
  4. assalamualaikum..dah lepas bekfes tp lps tgok ni,trasa lapar balik..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. siapa masuk blog nih gerenti lapor

      Delete
  5. Lama x makan toast dgn half boiled egg yg dipecahkan kat atas roti dan dimakana panas2..mmg ngapp smpai x ingat. Arini just makan cucur bilis jee sebab nak pi kendurišŸ˜Š
    jom blogwalkin

    ReplyDelete
    Replies
    1. cucur ikan bilis kalau cicah sambal tumis.. perghhh sedap jugak

      Delete
  6. Perghh.. Mcam omputih. Papaglamz tiap2 pagi mesti dh nasi.. Nasi goreng almost everyday.. Huhuhu

    ReplyDelete
  7. wuu.. sedapnya.. done follow.. do follow mw back :)
    http://travelog-dakwah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. tulah.. sy pun suka blog akk. senang nak baca. tak serabot. btw thanks :)

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan..uhhhh...terliur betul walaupun hanya roti & telur sahaja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar tu memang buat orang terliur

      Delete
  10. kaya toast mmg sempoi la kak eny hehe

    ReplyDelete
  11. hurmmm nice n meleleh air liur

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat-cepat kesat air liur tu sebelum jatuh ke lantai hehehee

      Delete
  12. ok, kaya tu tak tinggal yeee... fevret kak eny..

    ReplyDelete
  13. dah macam bekpes kat Old Town gitu gaya nya ^_^

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. masuk tgh hari dah masa ana baca ni hehe

      Delete
    2. pagi sekali lagi waktu saya balas komen ini hehehe

      Delete
    3. amboi...dekat mana2 entri asyik ada azman aje...

      Delete
  15. Replies
    1. masa ana mai sini dah tengah hari hehe

      Delete
    2. sekarang nih pagi.. jom serapan .. hehehehe

      Delete
  16. Replies
    1. lunch pon ok gak time2 ujan ni hehe

      Delete
    2. kalau lunch kena sebantal roti baru kenyang... hehehe

      Delete
  17. sarapan ringkas bergaya mewah.. hehehe

    ReplyDelete
  18. kalau saya .. tak cukup nih.. sikit sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. ana pon sama x ckup hahaha

      Delete
    2. sebab tu rugi kalau makan kat kedai.. buat sendiri puas makan

      Delete
  19. kopi tetap menjadi tarikan

    ReplyDelete
  20. Menu kebiasaan di kopitiam ni.. kak Eny memang suka citarasa makanan ala chinese food ya?

    ReplyDelete
  21. sedap..

    #cabarantopcommentator

    ReplyDelete