New Entry : My Breakfast This Morning!

10:02 am

Hi,
My breakfast this morning.



Pernah tak makan macam ni?
At first I rasa sangatlahhh peliks makan kaya toast and half boiled eggs. I saw in one of those rancangan makan makan kat TV, and some of them add kicap sekali harung....

Tapi bila rasa sekali, eh not that bad la, rasa lemak telur dan kaya yg manis tu mmg sangat seimbang dengan kerangupan roti bakar yang disapu butter... ooohh my.... drooling pulak.

Tapi I still have no guts to try with kicap. maybe next time :D

You Might Also Like

52 comments

  1. hiyakk terjah 1st entry kak eny! roti bakaq sapu kaya mmg ohsem. tp ana x pnh try lg mkn dgn half boiled eggs hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak semua orang boleh telan telur separuh masak.. hanyir sikit

      Delete
    2. saya makan telur separuh masak letak lada sulah

      Delete
    3. dulu tiap pagi makan telur separuh masak.. huhuhu badan jadi kebabommm

      Delete
    4. kena cara dia azman xhnyir la..

      Delete
    5. sedapkan azman letak telor separuh dengan lada sulah i like

      Delete
    6. sekarang tak dah ker azman hihii

      Delete
    7. selalu memang tak kena cara ana.. memang hanyir hik hik hik

      Delete
    8. memang sangat sedap letak lada sulah ana

      Delete
    9. sekarang masih makan juga ana.. cuma ikut menu orang rumah.. apa dia masak bedal aje

      Delete
  2. sedapp ker..??? boleh try esok pagii...!!! yeahhh

    ReplyDelete
  3. Cam sedap jer ... Leh try nnt, tp tu lah kicap tu cam pelik jer ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. telur separuh masak tambah kicap. pergggghhhhhh heaven tau ^_^

      Delete
    2. tamah sikit lada sulah.. baru kick

      Delete
    3. kicap pun ok juga.. ia menutup bau hanyir sebenarnya

      Delete
    4. kicap nohh letak jus limau sikit

      Delete
    5. letak jus limau pun sedap ana

      Delete
  4. Okkey, this is first time, tapi nampak macam sedap je tu..
    next time leh cuba lah nanti..
    shad ni kalau dah namanya tengah lapar, semuanya jadi sedap.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betui2.. kalo tgh lapaaa.. semua sedapppp.. kan

      Delete
    2. kalo tengah lapaq mmg semuanya jd sedap sesaja kan hehe

      Delete
    3. perut dah lapor memang tekak rasa lain.. sedap aje

      Delete
    4. kena cuba makan.. baru tahu rasanya

      Delete
  5. belum pernah try. yg dok try pun roti bakaq asing. telur separuh masak tu asing. waaaa idea baru ni. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ana try jugak la dah tp buat roti bkr + kaya je la hehe

      Delete
    2. jom kita semua mencuba.. boleh jadi chef le lepas nih

      Delete
    3. mesti kena try gak awalaupun sekali kan..

      Delete
    4. cuba jangan sekali.. cuba banyak kali.. hehehe

      Delete
  6. perghhh makanan lagi . huhuu . best la roti bakar

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. hehehe saya suruh orang rumah yang buat.. saya makan aje.. hik hik hik

      Delete
  8. Akhirnya sampai jugak kita kat first entry ni, hihi..

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com