Murtabak Hameediyah Tebal Giler!!

Mesti hangpa tau Restoren Hameediyah di Penang ni terkenal dengan Nasi Kandar Hameediyah nya yang digilai peminat Nasi Kandar serata Malaysia. Kalau nak tahu Hameediyah ni bukan sahaja terkenal dengan keunikan nasi kandar dan lauk pauk yang agak tersendiri, tapi keenakan Murtabak Hameediyah juga mendapat review baik dari setiap pencinta makanan.

Murtabak hameediyah, restoren hameediyah, murtabak sedap penang, nasi kandar hameediyah sedap,

Kekny pernah rasa nasi kandar dari Hameediyah ni. Rasa nasi dan lauk pauk sedap dan lain dari lauk pauk kedai nasi kandar di Penang yang lain. Ada keunikan tersendiri selain pilihan lauk agak eksotik bagi Kekny. Eksotik lah kalau ada arnab, itik, ayam belanda dan burung merpati. Selalu kita makan nasi kandar ni lauk ayam goreng dan sotong je pun. Anyway boleh baca Review Nasi Kandar Hameediyah ni kat Entri ni 

Murtabak hameediyah, restoren hameediyah, murtabak sedap penang, nasi kandar hameediyah sedap,

Murtabak hameediyah, restoren hameediyah, murtabak sedap penang, nasi kandar hameediyah sedap,

Murtabak Hameediyah ni tebal! Geram kan tengok murtabak tebal tebal ini. Cuma dekat tengah murtabak diletak selapis roti. Jadi bila gigit expect inti semata semata tak adalah sebab ada lapisan roti tu...

Murtabak hameediyah, restoren hameediyah, murtabak sedap penang, nasi kandar hameediyah sedap,

Apa pun rasanya tak lari dan masih rasa rempah murtabak tu yang buatkan tangan kita bau murtabak lepas makan hahahahahaha!

Murtabak hameediyah, restoren hameediyah, murtabak sedap penang, nasi kandar hameediyah sedap,

Jom layan video review murtabak Hameediyah ni kat You Tube! hangpa jangan terliur sudah!


Post a comment

1 Comments