Hand Bag Idaman Hati Dari Mizzue

/
11 Comments
4:40 pm
Handbag Idaman Dari Mizzue | Haa Handbag idaman hati katanya. Berkenan sungguh dengan handbag yang satu ni. Memang cantik dan stylish. Bila dah sampai kat tangan tu dipegang diulit je lah handbag tu. Yes korang Kekny memang pencinta hand bag atau tas tangan wanita ni. Dan memang banyak collection hand bag di rumah. Ini kali pertama merasa beg Mizzue di tangan. Sedap pegang sebab begnya berkualiti dan kukuh.


Beg Marjorie Longley dari Mizzue ni didatangkan khas dengan mini bag didalam untuk letak make up atau barang-barang kecil. Boleh juga sambung tali mini bag tu untuk dijadikan sling bag. Awesome kan! 

P1018203ed

Bagi Kekny, ciri hand bag yang  sempurna ialah kekukuhan talinya. Beg-beg Mizzue ni menampilkan ciri tersebut. Memang kukuh, tebal besi penyambung, tali juga tebal. Ini membolehkan kita isi macam-macam barang dalam hand bag dan talinya mampu menampung berat barang tu. Haa kita perempuan kan terkenal dengan sumbat barang berkilo dalam hand bag hehehe

P1018205ed

Paling Kekny suka tentang handbg Marjorie Longley dari Mizzue ni ialah ianya versatil. Tanpa tali penggalas, ianya boleh digayakan dengan pemegang khas diatas bag. Yang ni sesuai bawa pergi dinner dan majlis formal. Handbag ni juga adalah menggunakan material PU leather yang berkualiti dan bukanlah dari kulit haiwan.

P1018209ed

Beg kecik ni kita letak barang make up.. owh sukanya!!

P1018219

Ringkas dan bergaya.. Talinya sedap digalas. Tak jatuh dari bahu. Beg berkualiti memang sedap digunakan dan dipegang. 

P7098060ed

Sesuai nak bawa kemana sahaja. Mini bag tu boleh juga buat seperti clutch.!

P7098077ed

Haa lengkap, semua barang boleh bawa. Ni ha tengok make up atas kereta, tak perlu risau sebab boleh sumbat semua barang tau. Untuk Marjorie Longley ni ada banyak lagi warna menarik, bolek tengok sini MIZZUE  MARJORIE LONGLEY

P_20170711_174033ed

Kalau korang nak shopping hand bag yang trendy dan cantik, boleh je ke website Mizzue dan pilih je dari situ. Penghantaran merangkumi satu Malaysia. 

Untuk pembelian dan maklumat lanjut boleh ke

Laman web : https://www.mizzue.com.my
Instagram : https://www.instagram.com/mizzuemy/
Facebook : https://www.facebook.com/mizzuemy


You may also like

11 comments:

  1. Cantik la bag yg Eny punya....

    ReplyDelete
  2. Kegemaran mama ni sebab dia besar

    ReplyDelete
  3. wah....cantiklah kekny beg dari mizzue ni...

    ReplyDelete
  4. Cantik buah hati idaman enya ya

    Dah dapat memang berkepit lah

    ReplyDelete
  5. cantik handbag tu.. :)
    bertuah badan.. hehehehehee..

    ...

    ReplyDelete
  6. Cantiknyaa handbag kekny .. nampak comel jer tersandang kat bahu kekny..

    ReplyDelete
  7. Cantiknya handbag Kekny, Miza dah terkenan ne

    ReplyDelete
  8. lawa beg baru kekNy..sep sikit kita pun pencinta bag..macam2 koleksi ada kat rumah...

    ReplyDelete
  9. lawanya beg ni! mcm mane nak beli ni ea,

    http://www.syakillaazam.my/

    ReplyDelete
  10. amboi bergaya keknyyy tau dgn handbag dari mizzue nih.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  11. yang ni cantik dan kekni pon cantik

    ReplyDelete