Blogger Hebat Di Sepetang Bersama Blogger 2017

/
11 Comments
10:36 am
Haa hari tu kan Kekny bagitau nak hadiri Sepetang Bersama Blogger SBB anjuran Denaihati bagi tahun 2017. Akhirnya impian Kekny selama bertahun nak menghadiri event ni tercapai. Alhamdulillah Allah permudahkan segalanya.

Event ni merupakan event terbesar yang Kekny hadiri anjuran Denaihati. Dan paling seronok sekali dapat berjumpa para blogger yang dulunya dikenali sekadar didalam talian (online) kini bersua muka, bertentang mata gitu. Dan Kekny akui, bila dah bertentang mata ni barulah tak segan nak sembang di laman facebook, tinggalkan komen, like dan sebagainya.

Banyak blogger Kekny jumpa tapi tak semua Kekny minta bergambar. Sebab apa? Sebab segan dengan diorang hahaha. Siapalah Kekny ni hehehe.. Yang mana ajak bergambar je Kekny ajak balik selfie hehehe..Cukuplah dah jumpa, insyallah ada lagi SBB tahun depan kita jumpa lagi.

Antara blogger yang sempat berselfie Sepetang Bersama Blogger













Dinner di sebelah malam pula..


DH ni event siang tak nak hadir. Dia hantar Kekny kejap pastu lari balik balik hotel. Alasan dia bukan blogger hahaha.. malam tu nak pi dinner pun jenuh tarik tangan hahaha..

Banyak input yang dapat dari event ni. Antaranya yang issue yang menjadi trending selepas SBB iaitu  Personal Branding, cara dapatkan followers, cara kenal target pembaca dan audience blog kita dan juga belajar isu marketing di blog mengikut segmenya.

Korang next year kalau ada SBB ni harap korang join juga sebab as blogger, rasanya ni lah event paling besar dan meriah diadakan.

Terima kasih kepada tuan Hj Amir, founder dan CEO Denaihati, Team Denaihati Kid dan Haizil yang bertungkus lumus menjayakan event ni. Insyallah panjang umur, ada rezeki Kekny akan join lagi even SBB ni. Harap legasinya dapat diteruskan.


You may also like

11 comments:

  1. Wah.. Bestnya.. Lama dah teringin nak jumpa blogger2 nie.. Tapi tak berpeluang lagi..

    ReplyDelete
  2. Memang best... LEYa pun 1st time utk tahun ni join SBB 2017.. tapi sayang tak dapat jumpa Kekny

    ReplyDelete
  3. syoknya berjumpa dengan blogger² hebat ni

    ReplyDelete
  4. InsyAllah nest year miza nak join ;)

    ReplyDelete
  5. bestnya...i is jeles.. tiap tahun berazam nak gi tp ada je aral..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah first time kenal Eny dekat SBB walaupun tak borak byk. InsyaAllah kalau ada lagi boleh jumpa lagi ye.

    ReplyDelete
  7. pengalaman berharga untuk uyul sepanjang bergelar blogger. alhamdullillah dapat jumpa kekny.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  8. kak Eny tahu depan kita pic bsama pulak ya..hahahaha

    ReplyDelete
  9. Bestnya kalau dpt join event ni tapi segan nak join sebab kat dalam SBB ni semua blogger2 hebat.. Huhu..

    ReplyDelete
  10. Rajin keknya dtg dari jauh...alhamdulillah, dapat juga melancrkan program sbb

    ReplyDelete
  11. Wahh seronok laaa tgk kekny posing ngan blogger2 tu semua..jehless i..

    ReplyDelete