Khidmat Terbaik Jika Bateri Kereta Kong!

/
6 Comments
10:00 am
Pernah ada pengalaman bateri kereta kong? keluar shopping mall tiba-tiba start kereta tak nak hidup, tengah malam pula tu di parking kereta sunyi. Ada pulak kadang-kadang bateri ni buat hal kat tengah kesesakan jam. Panik dibuatnya.

Kalau habis bateri kereta ni memang menakutkan nak nak kalau kita ni wanita dan tengah memandu seorang diri. Selalunya sebagai persediaan kita akan cepat-cepat tukar bateri bila rasa dah sampai masanya tukar bateri. Tu pun kalau tak lupa lah. Ada yang lupa terus bila patut kena tukar bateri. Ada yang juga yang tak tahu tau bila kena tukar bateri kereta ni hahaha..


servis bateri kereta murah, bateri kereta malaysia

Tapi tau tak korang, actually bateri kereta ni jangkahayat dia tak sama dan tak tetap. Tak semestinya lepas setahun atau dua tahun kita kena tukar dah bateri ku. Sebab ada kalanya pengunaan, dan perjalanan enjin kereta pun memainkan peranan penting dalam penjagaan bateri ni. Kalau pandai jaga, bateri memang tak mudah kong!

servis bateri kereta murah, bateri kereta malaysia


Sebab tu kadangkala bila habis bateri tak semestinya bateri kereta kong. Boleh je guna lagi. Yang penting kena dapatkan kepastian dari pakar bateri. Haaa nak senang dari Bateriku.Com. Orang kata sebagai second opinion lah untuk pastikan bateri kita tu betul-betul perlu ditukar atau tak. Takde lah rugi duit sebab tukar benda yang tak sepatutnya kan?


Apa nak buat bila bateri kereta kong ?

Senang je kalau kes bateri kereta kong ni, cuma perlu 

Panggil BATERIKU.COM @ Tol Free 1-800-22-2324 | Whatsapp 012-245-8027 & 019-699-8279

Atau boleh terus ke premis di alamat :
No 17 Jalan Saujana Indah 10 Taman Perindustrian Saujana Indah Shah Alam

Mereka datang ke lokasi anda | Pemeriksaan PERCUMA | Tidak perlu beli bateri & DIJAMIN tiada sebarang caj sekiranya bateri anda masih elok.

Isnin ~ Ahad | 7am~1am | Johor ke Perlis

Anda berminat menyertai BATERIKU.COM di seluruh negara ?? Sila mohon secara on-line di www.bateriku.com >> Dealer >> Runner ( Full Time/Part Time/Freelance) >> Rakan Wokshop >> Rakan Tow Truck


NAK TUKAR BATERI KERETA?
#JanganTukarDulu
MUNGKIN BATERI OK LAGI !
#DapatkanKepastian
#GetSecondOpinion
JIMATKAN DUIT ANDA



You may also like

6 comments:

  1. Bagus ada service macam ni.

    ReplyDelete
  2. Bagus perkhidmatan mcm ni.. tp kt Pahang xde lg ke? Huhu

    ReplyDelete
  3. Lepas ni senang le boleh tanya dulu kat bateriku.com kalau kereta tetiba buat hal..kadang risau nak bawa ke bengkel..menda elok pun, dikata tak elok..kena tukar..kalau betul rosak, tak kisah..ni tak rosak tapi dah dinasihatkan suruh tukar, kita pun tukar..fulus yang keluar tu..ber huhu je mampu...

    ReplyDelete
  4. ain memang tak ingat bila masa kena tukar batteri kereta.. semua Pokchik yang ingat.. hehehehee.. :p Lepas ni kalau tiba2 kereta tak boleh start, call BATERIKU.COM terus lah sebelum hantar ke workshop.. :)

    entah-entah tak perlu hantar ke workshop pun kan Eny..! jimat duit.. hehehehee..

    ...

    ReplyDelete
  5. Molek gak bila kita tahu bab2 bateri ni kan kekny...Kena tahu la jugak bab2 ni.. nak tahu banyak mengenai bateri sila cari bateriku.com

    ReplyDelete
  6. Salam kak eny. Setuju bateri boleh kong bila bila masa sahaja. Kadang lansung tak ada hint.

    Elok sangat perkongsian mengenai bateriku ini. Nak save nombor cepat2

    ReplyDelete