BELI KERETA DENGAN DISKAUN HEBAT TOOKAR

10:22 am

Tak lama lagi kita akan menyambut Tahun Baru Cina dan bagi yang bercadang nak membeli kereta atau menukar kereta tu, sekarang TOOKAR ada menawarkan diskaun hebat untuk pelanggan mereka yang berminat.


Tookar ialah sebuah website pembelian kereta yang memberi peluang kepada pembeli mendapatkan deal terbaik untuk setiap pembelian kereta. Sempena sambutan CNY yang akan datang ni, Tookar menawarkan “RED HOT” Chinese New Year Deal yang lebih menguntungkan.

Mengambil semangat bermurah hati semasa CNY bagi kaum cina, Tookar menawarkan  pembelian kereta baru dengan Ang Pau Tookar dimana penjimatan bermula dari RM1,000 dan lebih banyak lagi menerusi proses mudah di  website Tookar https://www.tookar.my

Sebab kenapa korang perlu book kereta melalui Tookar ni ..




Senang je nak menggunakan Tookar ni... hanya perlu buat semuanya online sahaja di website Tookar.my. Jangan risau kalau takut kena tipu ke apa sebab semua dealer di Tookar ialah dealer yang sah. Tookar sangat menjaga kualiti servis mereka dan kepuasan pelanggan menjadi keutamaan. Boleh rujuk cara booking kereta di gambar dibawah ni...


Antara testimoni-testimoni dari mereka yang telah berjaya deal dengan Tookar.. wah bestnya kan..


Pada yang berminat bolehlah melayari website TOOKAR.MY dan dapatkan info berkenaan kereta dan deals lain yang sangat menarik!

Kalau nak dapatkan DISKAUN PROMOSI boleh pakai kod ni ye SL1E8PC2



Jangan lupa layari Tookar.My sebab selain menjimatkan, proses pembelian kereta juga menjadi sangat mudah! Tak payah pening kepala lagi hehehe

Anda juga boleh ke premis mereka di

Suite 27,6th Floor,
IOI Business Park,
47100, Puchong,Selangor

Tel : +603-8084 1100

You Might Also Like

0 comments

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com