Tempah Online Servis Urutan Badan Terus Ke Rumah

11:43 am

Servis urutan badan di rumah? Macam best dengar kan? Lagi best sebab boleh tempah secara online! Bagi Kekny kalau dapat buat servis urutan di rumah ni memang selesa dan privacy. Kekny memang malas atau lebih tepat istilahnya malu hehehe nak pergi berurut di luar ni. Segan dan adakalanya tempat urut yang disediakan bercampur lelaki dan perempuan jadi tak berapa selesa.

Tak perlu nak rasa malu kalau guna servis terapi.my sebab ianya dilakukan dirumah sahaja. Dan ianya patuh syariah kerana juruterapi disediakan ialah mengikut jantina. Jadi tak ada isu aurat dan sebagainya. 

Badan kita ni ibarat kereta, macam enjin ianya berputar setiap masa kadang tanpa henti. Jika kereta perlukan servis, begitu juga badan kita. Badan kita memerlukan servis seperti urutan, refleksologi dan bekam untuk melancarkan system badan dan menjadikan badan kembali bertenaga. Badan ni nak pakai lama jadi memang kena jaga sebaik mungkin.

Servis Urutan Badan, Refleksologi dan Bekam Di Rumah

Terapi.my menawarkan khidmat terapi badan merangkumi servis urutan, refleksologi dan bekam serta ada juga khidmat perbidanan terus ke rumah anda. Memang mudah semudah cara membuat tempahannya iaitu hanya perlu tempah secara online di website Terapi.my , buat pembayaran dan tunggu sahaja juruterapi bertauliah datang kerumah untuk servis yang kita minta. Kadangkala kesibukan masa tu memang payah kita nak keluar mencari tempat untuk buat urutan ni. Apalagi dengan badan letih dan sakit. Bertambah sakit dibuatnya hehehe.. 

Booking je secara online di Terapi.my



Antara kelebihan menggunakan servis Terapi.my 

1. Tak perlu keluar rumah dan tak perlu mengharungi kesesakan lalu lintas, parking tiada dan sebagainya.

2. Servis rawatan sehingga selewat jam 11 malam. Senang kan balik kerja boleh buat terapi. Tak perlu ambil cuti atau ponteng kerja

3. Tempahan mengikut kesesuaian jadual dan masa kita. Akan diberi beberapa masa dan kita cuma pilih. Nak pagi, petang atau malam

4. Lepas rawatan tak perlu lagi nak drive balik ke rumah. Boleh terus berehat atau terus buat kerja rumah. 

5. Harga yang diberi sangatlah berpatutan.



Pakej-pakej yang ditawarkan.. sangat berpatutan. Lebih murah dari caj pergi spa tau.. 



Pilih je pakej terapi yang kita nak 


Pilih tarikh dan masa..


Dan pilih negeri dan bandar tempat kita tinggal...


Sekarang ini khidmat Terapi.my hanya merangkumi kawasan-kawasan ini.

Ampang, Bangi, Bandar Baru Salak Tinggi, Cheras, Cyberjaya, Damansara, Gombak, Kajang, Kelana Jaya, Keramat, Klang, Nilai, Petaling Jaya, Puchong, USJ, Sungai Buloh, Shah Alam dan Subang Jaya

Tapi masa akan datang mereka akan menambahkan kawasan lagi untuk memberi kemudahan ini kepada seluruh rakyat Malaysia.

Dan sekarang ni ada promosi tau.. 10% diskaun. Masukkan saja kod promosi TERAPI31 




Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi atau ke :

Website :

Facebook : 

Instagram : 

Tel : 013 - 923 9551


You Might Also Like

14 comments

  1. Bagusnya ada servis macam ni. Senang nak mengurut bila-bila masa. Thanks kongsi info ni Kekny :)

    ReplyDelete
  2. Wahh bestnya urut...kek ny sesekali jom urut baru best..

    ReplyDelete
  3. best ada servis dtg rumah ni.. jimat masa dan tenaga.. dpt diskaun lagi guna code.

    ReplyDelete
  4. Whoaa best nyaaa! Siap ada diskaun 10% lagi kalau guna code terapi ^-^

    ReplyDelete
  5. wahh ada diskaun lagi.. terbaiklah.
    badan sakit2

    ReplyDelete
  6. Sevis terapy.my sememangnya memudahkan dan terbaek...

    ReplyDelete
  7. Irra dah guna. Memang mudah senang dan datang on time. Servis tiptop. Lepas refleksologi, urut & bekam badan rasa ringan.

    Lepas ni nak kena buat lagi sbb banyak toksik dalam badan ni..

    ReplyDelete
  8. Wahh.. Xsabar nak gune servis ni.. Heee

    ReplyDelete
  9. jimat kan kos, tak yah keluaq rumah dah, tempah online ja lepastu tunggu kat umah. Memang beruntung lah bagi sesapa yang berdekatan

    ReplyDelete
  10. Alaaa....terus rasa nak buat jugak....

    ReplyDelete
  11. Nak yg dekat lagi, kalau boleh di Banting...hihi. patuh syariah itu yg terbaik sekali.

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com