Sup Kepah

10:03 am

Salam semua, dah lama pula tak update blog ni. Bukan apa banyak tempahan kek dan pada masa yang sama banyak kerja di office perlu diselesaikan. Jadi kerja-kerja blog perlu kurangkan agar tak terkejar-kejar deadline. Alhamdulillah minggu ni beransur kurang sikit. Insyallah akan cuba update.

Sup Kepah simple ni sebagai dinner semalam. Hidangkan dengan nasi panas dah sedap. Tapi kekny ratah macam tu je hehehe.. Senang je buat ni cuma tumis dengan bawang putih cincang, sedikit bawang merah, masuk kepah dan air, lada sulah dan jika suka boleh masukkan sedikit minyak bijan.  Boleh tambah halia dan serai jika nak kurangkan bau. Siap satu hidangan yang bagi Kekny ialah my kind of comfort food. :)
  P_20160216_184505ed

You Might Also Like

5 comments

  1. nieyl x penah lagi masak sup kepah nie..
    biasa masak sos je..

    ReplyDelete
  2. ohhhh panggil kepah ea? sy biasa panggil lala :D same kan kak?

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  3. kalau bonde dapat hirup sup kepah ni time demam legaaa rasanya

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com