Tempahan Kek Sekitar Jitra Dan Alor Setar CAKEENY

9:30 am

Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi, perniagaan kek kini secara part time semakin berkembang. Business sekadar dari rumah, homemade kek kecil-kecilan je. Tujuan saya berbisness sekadar mengisi masa terluang, semoga terisi dengan aktiviti berfaedah. Dapat bergerak kesana-kemari dan aktifkan diri dari habiskan masa duduk saja bermalasan hehehe.. 

P5282278ED

Tempahan Kek Pengantin Jitra Alor Setar

Tempahan kek pengantin juga dibuka, tapi tak banyak, only limited slot. Jadi kena confirm awal sebulan atau dua bulan sebelum tarikh. Insyallah harga tak mahal macam bakers lain ;)

P5282273

kek Red Velvet untuk annoversary
P5262206ED

P8063071ed P8063038

Paling laku keras ialah Buttercheese Kek dan Brownies
P8033033

P8033010ed

Cupcake untuk hantaran
P5272242ED

P5262228 P5262224ED
P5212159ed P4231946ed P4231947 P4191837ed P4171802ed

P/S : Saya terima banyak mesej whatsapp bertanyakan resepi dan macam-macam persoalan. Nombor telefon tertera hanya untuk tempahan kek sahaja. Sebarang pertanyaan mengenai resepi harap drop komen di bahagian komen entry untuk resepi tersebut. Jika soalan tersebut masih belum ditanya, saya akan reply, jika tak reply tu boleh check komen diatas, mungkin ada yang dah bertanya dan mendapat reply. Sila baca entry saya dan resepi saya dengan detail. Saya tulis semua step by step, ukuran acuan dan sebagainya. Harap dapat membantu ye.


Untuk Tempahan boleh hubungi

Eny Abdullah
012-5360877 (whatsapp)

Page : Cakeeny Brownies & Cakes
Instagram : Cakeeny

You Might Also Like

2 comments

  1. singgah pagi isnin...
    pepagi dah tgk gambar kek yg sedap²..cantik²...

    ReplyDelete
  2. adehhhh datang jenguk blog sini tengahtengah malam memang cari nahas betul. ni dah terliur tengok kek kek cantik kak eny buat nii hahahaha.

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com