Tudung Cantik Uswah

11:24 am

Macam-macam jenis tudung ada sekarang ni, tapi yang menjadi pilihan mestilah tudung yang praktikal dipakai, simple pengayaan dan tak memerlukan penelitian.  nak senang beli je instant shawl yang banyak sekarang ni terdapat di pasaran

Uswah Islamic Clothing

Menampilkan pilihan tudung dan hijab masa kini dengan corak yang tak keterlaluan tetapi tetap cantik dan uptodate.



Selain hijab yang cantik, Uswah Clothing juga ada busana muslimah yang tidak kurang hebatnya...




Saya menggayakan tudung ADENA 2.0 - DUO DOUBLE LOOP - CYAN ABSTRACT  dari Uswah Clothing. Senang nak pakai tudung ni, saya cuma pakai jarum peniti tudung untuk kemaskan bahagian tepi dan belakang. Sangat selesa dan tak panas. Insyallah akan repeat lagi order nanti.

Latar belakang USWAH

USWAH adalah sebuah syarikat yang beroperasi di atas talian sejak 2013 dan membawa konsep pakaian patuh syariah. USWAH bercita-cita untuk membawa gaya berpakaian yang mengikut syarak menjadi trend di Malaysia mahu pun dunia. Bermula di laman social Facebook, dengan jumlah pengikut terkini sebanyak 123,000 orang dan Instagram sebanyak 32,000 followers.

Facebook: Uswah Islamic Clothing
Instagram: @uswahislamicclothing
Youtube: Uswah Islamic Clothing
Email: network.uswah@gmail.com
Web: www.uswah.com.my
Blog: www.uswah.com.my/blog
Hotline: +601110742198 / 0108153562

Butik Fizikal: Uswah Islamic Vendor Boutique,
3A-59-01, Jalan Medan Pusat Bandar 8,
Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi.
(Landmark: Sebaris Mee Tarik Warisan, Bella Ammara, Sugarscarf)


Peluang Jana Pendapatan dengan Pogram Dropship & Stokis Uswah

KELEBIHAN MENYERTAI USWAH

- TIDAK PERLU SIMPAN STOK

- TIDAK PERLU MENGELUARKAN MODAL untuk pembelian produk, di samping membeli (untuk kegunaan sendiri) dengan harga jauh lebih rendah.

- Peluang mempromosi pelbagai koleksi HIJAB PATUH SYARIAH.

- TIADA TEMPAHAN MINIMUM.

- TIDAK MENANGGUNG KERUGIAN jika produk tidak laku.

- TIADA KOS TERSEMBUNYI

- KOMISEN 10-20% AUTOMATIK (siap tolak!, tak perlu tunggu hujung bulan baru dapat komisen)

- SISTEM TEMPAHAN AUTOMATIK DI WEB, tidak perlu menunggu kami memberi maklum balas melalui whatsapp atau inbox. Paparan web disediakan KHAS UNTUK - AGEN, harga di tolak secara automatik.

- GROUP COACHING & perkongsian permasalahan serta tips jualan atau pemasaran.

- KAMI JUGA MENYEDIAKAN PELUANG UNTUK RESELLER MENJADI STOKIS DI TEMPAT MASING2.

Sejak dari 2014 sudah ramai yang mendapat manfaat dari program reseller kami, dari ambil sehelai dua hingga ratusan helai! Jika mereka boleh, anda tentu BOLEH!

Sehingga kini, kami telah mempunyai stokis di Brunei, Singapura, Jepun dan seluruh Malaysia.

Produk USWAH

Sehingga ke hari ini, USWAH telah mengeluarkan puluhan Koleksi Tudung Bawal Bidang 60 & Shawl Labuh, dan 6 Koleksi Pakaian (tunik labuh). Antara hotselling produk tudung kami adalah:
banner husna.jpg
Husna Instant Shawl Labuh (HOTSELLING! Pinless, Ironless, Hassle-free)
husna.jpg
Untitled-1.jpg

1924023_991475387592534_3266840876921596801_n.jpgjanna.jpg

Untuk maklumat lanjut boleh ke website uswah.com.my dan boleh beli secara online disitu.

Facebook: Uswah Islamic Clothing
Instagram: @uswahislamicclothing
Youtube: Uswah Islamic Clothing
Email: network.uswah@gmail.com
Web: www.uswah.com.my
Hotline: +601110742198 / 0108153562

Butik Fizikal: Uswah Islamic Vendor Boutique,
3A-59-01, Jalan Medan Pusat Bandar 8,
Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi.
(Landmark: Sebaris Mee Tarik Warisan, Bella Ammara, Sugarscarf)

You Might Also Like

1 comments

  1. Semua tudug cantik2 sangatt..kke ny pakai lagi cantik

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com