Kanopi Majestic Events untuk Majlis Anda

10:58 am

Musim cuti seolah hampir tiba mesti ramai yang nak berkenduri kendara. Yang mana masih mencari khidmat kanopi ni boleh la cuba perkhidmatan Majestic Events ni. 

Khemah sewaktu EFG Gathering March lepas. Puas hati dengan kanopi, scallop dan kerusi meja yang sangat cantik dan kemas. Bersih je kain nya. actually susah nak cari sekarang ni khidmat kanopi yang bersih macam ni sebab banyak yang sediakan kain lapik meja yang tak dibasuh dan comot-comot. 





Untuk sebarang tempahan kanopi kerusi dan meja boleh lah ke website


Phone: 03-5166 3417

Fax : 03-51673417

Office: 23, Jalan 32/189. Bukit Naga Industrial Park. 40460 Shah Alam. Selangor DE

Email: info@majesticevents.com.my


You Might Also Like

0 comments

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com