Jom Shopping Baju Raya Di Butik Qaseh Zamri

11:15 am

Qaseh Zamri Collection

Jika diberi pilihan saya lebih suka online shopping. Sebab kesibukan masa tu memang tak sempat nak shopping di butik atau kedai. Kadangkala faktor traffic jam, parking susah nak dapat dan kesesakan juga jadi penghalang nak keluar shopping ni. Sekarang ni dah banyak online butik yang menawarkan baju cantik pada harga yang lebih murah. Antaranya Butik Qaseh Zamri di Bandar Country Homes...


Sebahagian koleksi pakaian di butik Qaseh Zamri, ada banyak lagi korang boleh tengok di facebook page Qaseh Zamri Collection . Saya suka sangat dengan design blous simple tu, memang cantik dipadankan dengan skirt bunga-bunga kan Blouse yang simple dengan warna menarik ni memang saya suka... tengoklah warna-warna tu memang geram je... Kalau untuk raya yang ada tema warna senang la nak cari dan suai padan kan 


Kat Butik Qaseh Zamri juga ada  kain English Cotton yang cantik-cantik...



Kain pasang jenis sulam ni memang trendy... cantik kan koleksi warna yang ada...

Paling suka Shawl di butik Qaseh Zamri ni yang ada pelbagai jenis warna yang terkini. 



Butik Qaseh Zamri juga ada servis berikut :

1. Menerima tempahan jahitan pakaian
2. Menyediakan koleksi pakaian untuk dijual dan disewa
3. Menyediakan koleksi kain English Cotton dan kain Sulam Bandung
4. Boleh menyewa sut dan baju pengiring pengantin
5. Menyediakan khidmat tempahan shawl untuk dijadikan gift majlis atau event


Bagi yang berada di Kuala Lumpur dan Selangor, boleh terus walk in ke butik Qaseh Zamri 

Qaseh Zamri Collection
No.3a Jalan 1/1
Bandar Country Homes
48000 Rawang
Selangor

Hubungi : 013-3240813

Bagi yang suka online shopping boleh je klik

Facebook Page : Qaseh Zamri

You Might Also Like

0 comments

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com