Bila Wanita Tukar Bateri Kereta Semudah Tukar Handbag

11:16 am

Orang perempuan ni memang jarang ambik tau pasai kereta. Saya dulu masa mula-mula beli kereta memang zero knowledge pasai kereta ni. Masa tu arwah ayah la yang tolong serviskan itu ini. tapi pada masa yang sama, arwah ayah memang ada ajarkan pasai enjin kereta... cuma biasalah, i tend to ignore it sebab dh tau ayah ada hehehe. Sejak ayah meninggal, saya jaga kereta saya sendiri tapiiiiii bateri kereta memang tak pernah tukar sampai lah satu hari bateri kereta kong! Pergh panik tak tau nak cakap la bila bateri kereta kong.
Kisahnya 4 tahun lepas masa buat preparation nak kawin, ke rumah tok imam dengan mak, ditakdirkan bateri kereta kong. Cuba start dua tiga kali pun tak boleh.. panik tu takpayah cakap, rumah imam pula jauh dari kedai bateri, dan mana tahu nombor telefon kedai bateri ni.. tak pernah save pun hahaha.. Maka terpaksa tebalkan muka minta tolong tok imam tolak kereta... Dan seminggu lepas tu, part best masa nak akad nikah, imam tanya mana satu pengantin perempuan yang bateri kereta kong kat rumah saya tu siap pakai microphone masjid pulak hahahaha...Sejak pada tu saya memang sgt risau kalau batteri kereta habis, memang dekat nak habis jangkahayat bateri je saya akan tukar... haha risau bateri kereta kong tgh jalan...

Bateriku.Com 

Sekarang ni kita orang perempuan dah tak payah nak risau kejadian bateri kereta habis di tengah jalan sebab ada khidmat servis atau tukar bateri kereta dengan cepat dan mudah.. Cuma dail 1-800-22-2324 dan bercakap dengan operator, selepas tu pihak Bateriku.Com akan dtg menyelamat



Dengan pantas pihak Bateriku akan datang dan check keadaan bateri kereta kita. kalau bateri perlu ditukar, pihak Bateriku akan tukar... kalau tak perlu cukup sekadar dicaj dan servic.. jadi tak adalah berlakunya pembaziran.. kita boleh guna batery sehingga habis jangkahayat bateri.


Perbezaan Bateriku.Com dengan Workshop Bateri Biasa

Tak semua workshop bateri ada menawarkan khidmat direct delivery ke rumah atau kawasan tempat kerosakan. Selaunya pemilik kereta kena tow kereta ke workshop.. mahal juga kos tow tu.




Senang dan mudah, hanya call dan tunggu sahaja pihak bateriku datang.. tak perlu risau dan tak perlu ada insiden tolak kereta ni.




Bateri yang masih elok jangkahayatnya tak perlu ditukar. Kalau kedai bateri biasa, mereka terus tukar.. sayang kalau bateri masih elok jangkahayatnya


Hubungi Bateriku.Com Jika Bateri Kereta Kong

Jadi buat wanita, walaupun kita ni suka shopping handbag kasut dan baju, sesekali sekala kena amik tau cara nak shopping bateri kereta ni jugak.. tapi tak perlu pening kepala hafal nama bateri semua, kita cuma perlu save nombor telefon Bateriku.Com 1-800-22-2324  saja dan call bila bila sahaja diperlukan...


Untuk maklumat lanjut boleh tengok di website bateriku.com atau hubungi mereka di talian 1-800-22-2324

Bateriku.com kini beroperasi di Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Johor, Melaka, Negeri Sembilan dan Pulau Pinang. Bateriku.com akan sampai ke seluruh Malaysia pada penghujung tahun ini. Waktu beroperasi adalah jam 7 pagi sehingga 12 tengah malam

You Might Also Like

11 comments

  1. memang pakai servis ini aritu.. Mudah sangat ! Dah la murah ! Penting tu bab jimat tuuuu :)

    ReplyDelete
  2. senang orang perempuan klu ada masalah bateri kong..call je bateriku.com

    ReplyDelete
  3. Semakin mudahlah nampaknya...tak perlu risau bila memandu..

    ReplyDelete
  4. Mudah lagi murah servisnya. Ok simpan no fon tu..

    ReplyDelete
  5. Bestnya dan sangat mudah. Tak payah risau lagi la kalau ad masalah bateri problem lepas ni. Jgn lupa save no phone.

    ReplyDelete
  6. Mana pengantin yang bateri kereta dia kong tu? Hahahahaa lawak la tok imam ni.. Pasni bateriku.com dok kat kedah. Xyah la suh org tolak keta lagi hehe

    ReplyDelete
  7. kelakar la cerita kak eny masa nak akad nikah tu, mmg malu ;)

    ReplyDelete
  8. Bateri kong..tak perlu ssh hati...Bateriku.com kan ada .

    ReplyDelete
  9. Mudahnya dgn bateriku.com..

    ReplyDelete
  10. yanie pun zero knowledge pasal kereta ni..kalau tjadi sorg2 mau gelabah..nak save no ni senang..

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com