Jom Shopping Tudung Raya Van Lela

/
3 Comments
2:27 pm
Hai semua,

First time cuba tudung yang bagi saya agak unik tetapi menarik dan saya betul terpikat dengan tudung ni. Gayanya macam tudung express tapi kelihatan macam shawl juga sekali pandang. Actually tak payah nak belit lilit macam shawl, cuma sarungkan je and you are ready to go!

Yess itulah tudung gaya Hiphoody Van Lela. Actually Van Lela ni banyak juga koleksi lain selain tudung Hiphoody. And boleh ke Facebook dan Instagram Van Lela sendiri untuk tengok koleksi mereka. 






Harga pun mampu milik... tak cecah ratus dan boleh beli online. Tak payah bersesak  beratuq kat butik eh hahahha!




Untuk maklumat lanjut boleh ke

IG : @vanlela_malaysia
Facebook : Van Lela Online Stores

Atau kunjungi butik berdekatan anda....


VENDVILLE
42, 46, 48, Jalan Pju 5/20D, The Strand Kota Damansara,
47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.
IG : @vendville


VENDOROUTE
GF Jalan Plumbum P7/P Seksyen 7,
40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia.
IG : @vendoroute


SAPPHIRE PREMIER VENDOR BOUTIQUE.
Kompleks Mutiara Pernama, Jalan Hospital, Ipoh, Perak, Malaysia.
IG : @sapphire.premier
FB : Van Lela Online Store



You may also like

3 comments:

Nooriah Abdullah said...

assalamualaikum Eny
dah lama tak singgah sini
apa kabar? cantik2 lah tudung tu
tapi sesuai ke dengan maktok ni heheee

Akif Imtiyaz said...

Ololololo omeynyer kek ni pkai pkai tdung vanlela..kena jer ngan muka..comel.jer..ayue gtuu..wah senang laa pkai tdung ni ..main sarung jer kan ..

DRAMATIC UNIQ said...

cantik la colour brown yang eny pakai.. :)

*colour lipstic pun cantik...!!.. hehehehee..*