Belon Hiasan Party Wow Ballon

April 23, 2016

Hai semua,

Sekaran ni memang trend kalau buat parti atau majlis memang dekorasi tu memainkan pernan penting. Yang penting mesti ada warna tema, tema majlis, dan selalu majlis mesti ada belon hiasan. Belon ni tak membazir sebenarnya sebab bila majlis berakhir boleh je bagi belon kepada tetamu untuk dibawa balik.



Suka yang ni sebab nampak meriah sungguh dengan tema Mickey Mouse





Majlis naik buai pun boleh hias dengan belon... nampak lain dari yang lain..

Jadi jika  nak dapatkan perkhidmatan belon boleh hubungi WOW BALLON SPECIALIST
Call or WhatsApp : 017 3133184

You Might Also Like

4 comments

  1. cantik...

    jalan-jalan dari http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. CANTIK2 BELONNYA ENY
    Memikat dan terpikat kaknoor tengok

    ReplyDelete
  3. semua cantik-cantik.. :)
    padanan warna yang ceria dan sesuai dengan majlis..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum w.b.t
    Tumpang lalu ye tuan/puan.

    Kami dari Glowing Party House(GPH) menjual pelbagai barangan parti secara retail dan borong. Selain itu, kami juga menerima tempahan untuk membuat dekorasi belon sempena majlis harijadi dan majlis-majlis tertentu seperti:
    - Sambutan Hari Raya Aidilfitri
    - Hari Graduasi
    - Anniversary
    - Majlis Perasmian
    - Majlis Persaraan

    Bukan itu sahaja, GPH juga menjual barangan seperti:
    - Belon Helium
    - Sand Art
    - Party Items
    - Inflatable
    - Clown Service

    GPH merupakan syarikat yang dikendalikan 100% oleh bumiputera.

    Tuan/puan berminat untuk membuat sebarang tempahan untuk dekorasi belon atau ingin membeli barangan parti yang berpatutan?
    Sila hubungi outlet GPH atau walk in.

    GLOWING PARTY HOUSE

    Bangi Sentral Outlet
    6-33-01 Jalan Medan Pusat Bandar 8A, Bangi Sentral.
    Behind Zawara and same row with Felinna Boutique.
    ☎ 0389122915
    ⏰ Daily from 10am-8pm.

    Reko Sentral Outlet
    17G Jalan Reko Sentral 1, Reko Sentral Kajang.
    Same row with Econsave Jalan Reko.
    ☎ 0387414445
    ⏰ Daily from 10am-8pm.

    The Main Place Mall Outlet
    2F-30, Level 2, The Main Place Mall USJ21 Subang.
    ☎ 0380207681
    ⏰ Daily from 10am-10pm.

    Wholesale Warehouse Glowtex
    38 & 38A, Jln 1/8, Seksyen 1, Bdr Teknologi Kajang.
    ☎ 0387256165

    untuk sebarang sample, boleh layari
    FB: https://www.facebook.com/GlowingPartyHouse/

    #GlowingParty™
    #Glowtex™

    ReplyDelete