Tempahan Kek dan Brownies Sepanjang Disember Real Cakes By Eny

4:49 pm

Tempahan kek sekitar Jitra, Bandar Darulaman dan Changlun

Devil Food Chocolate 3 tier...
PC180126ed

PC180124ed

Carrot Cake with Strawberry 
PC220228ed

Buttercheese cake
PC220211ed

Brownies with maltesers
PC220198ed

Carrot cake...
PC200178ed

Buttercheese cake
PC110111ed

Brownies mini
PC100098ed

Brownies
PC100091ed

Brownies dengan extra chocolate ganache..
PC230235ed

Devil Food Chocolate basic square...
PC260252ed PC260254ed

Paling hot kat Real Cakes By Eny, brownies with Maltesers...
PC260268

Coklat ganache yang saya cipta sendiri.. penuh dengan rasa coklat dan halus mulus je teksturnya tak seperti coklat ganache biasa yang agak liat...
PC260289

Ok kepada yang tinggal sekitar Jitra Kedah, dan nak order, boleh whatsapp 0125360877 atau boleh ke page Real Cakes By Eny dan juga instagram REALCAKESBYENY ya...

Kek Jitra, Brownies Jitra, Real Cakes By Eny



You Might Also Like

7 comments

  1. sedapnya! tertelan ayaq liuq. hehe

    ReplyDelete
  2. semua kek kak eny menggiurkan.. *sambil telan ayaq liuq.. :)

    ReplyDelete
  3. uissshhhh , sedappppnyaaaaaa..

    ReplyDelete
  4. lapar terus SA...sabar jer la..

    ReplyDelete
  5. bila la nak dapat merasa kek eny nie..

    ReplyDelete
  6. Waaa nak makan nak makan..bila la dapat makan yang eny punya ni hehhee

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com