Cari Promo Code Dan Discount Dengan Lebih Mudah!

1:10 am

Hai semua,

Kadang-kadang bila kita nak beli sesuatu kita mesti nak tunggu offer sekiranya ada discount, free gift atau apa apa sahaja. Tapi tu lah kadang kala,  terlupa nak check, dah beli tu baru lah tahu rupanya ada discount. Ha baru la nak menyesal kan! 

Jadi, kalau nak senang, anda boleh try guna Picodi. Picodi ni ibarat one stop centre lah bagi semua discount dan promosi bagi merchant atau stores. 

Tengok ada banyak stores yang kita selalu beli kan contohnya Pizza Hut, Tesco dan Lazada tu... 



Sebelum tu kena sign up dulu. Dah sign up barulah dapat follow update store yang kita nak dapatkan info tentang diskaun dan promosi tu, contoh sini Tesco

Haaaa tengok... semua promosi di Tesco dah boleh nampak.. senang macam ni hehehehe..



Jadi apa lagi, jom cepat sign up di Picodi http://picodi.my/

You Might Also Like

1 comments

  1. Mak saya kalau tengok ni tak tahu la nak cakap apa. haha.

    btw, lama tak singgah blog akak. sibuk sangat sekarang ni.

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com