Vee Guard Khusus Untuk Wanita

9:49 am

Hai semua...

Produk wanita ni memang berlambak kat pasaran. Tapi nak cari produk yang betul-betul bagus dan berkesan tu memang bukan mudah. Orang kata tak cuba tak tau, dah cuba rasa tak ok pula hehehe.. Setiap wanita pasti ada masalah dibahagian miss V. Kalau tak serius pun, tapi kena juga cari penyelesaian. Lebih baik mencegah dari mengubati kan..

Tapi dalam lambakan produk-produk yang dijual khusunya produk kebersihan untuk wanita, saya amat tertarik dengan keberkesanan Vee Guard ni.

PB120925ed

Vee Guard ialah buih pembersih untuk wanita dari bahan-bahan semulajadi iaitu :

KACIP FATIMAH - mengetatkan rahim dan otot vagina yang mungkin kendur akibat bersalin.
PATI SIREH - kebaikan :membantu menegangkan otot tisu dalaman vagina dan juga membunuh bacteria,Kuman serta mengatasi masalah keputihan
MANJAKANI - mengekalkan kesihatan sistem peranakan wanita. manjakani dikatakan bersifat astringen. berupaya membasmi bakteria dan kuman yang mencetuskan bau kurang enak pada faraj.
SPEARMINT - mengekalkan keharuman di bahagian vagian agar sentiasa segar & harum.

Bila pakai 3-4 hari memang dah rasa keberkesanan Vee Guard ni. Rasa segar dan bersih je. Vee Guard ni juga memberi kelembapan yang elok pada miss V dan tak buat dia kering sangat. Ianya juga memberi keseimbangan PH kulit. Jadi bila Ph sekata, taklah kulit rasa rengsa dan gatal-gatal..

PB120924ed

Haaaa ni yang paling best tentang Vee Guard ni. Ianya dalam bentuk foam. Picit je keluar foam dan sapu kemudian bilas. Jadi cukup senang nak guna especially kalau untuk travel sebab saya ni selalu travel kesana sini hihihi.. Kalau jenis cecair biasa tu selalu asik tertumpah je dan meleleh ditapak tangan..

PB120927ed

VEE GUARD BUIH CEGAH KEPUTIHAN

Q&A
Q - Adakah Vee Guard selamat? ada KKM ke?
A - Vee Guard di formulasi dari bahan-bahan semulajadi dan telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no rujukan NOT150905461K

Q - Saya belum berkahwin lagi. Boleh ke saya guna Vee Guard?
A - Boleh. Vee Guard ini sesuai untuk wanita yang belum berkahwin dari umur 12 tahun hingga wanita yang sudah berkahwin.

Q - Ibu mengandung boleh guna Vee Guard ini tak?
A - Boleh. ibu yang tengah mengandung boleh guna Vee Guard ini dan ibu dalam pantang juga sesuai.

Q - Vee Guard nie cecair ke??
A - Tak. Vee Guard ini dalam bentuk Foam.

Q - Bagaimana cara guna Vee Guard ini?
A - Cara menggunakan Vee Guard ini, awak semburkan Vee Guard Foam ke atas tapak tangan, sapu dan cuci miss v. Bilas dgn air sehingga bersih. Kemudian keringkan dengan tuala kering.

Q - Apakah bahan utama dalam Vee Guard ini?
A - Bahan utama yang terdapat Vee Guard ini ialah pati sireh, kacip fatimah, buah manjakani dan spearmint until kesegaran sehingga 8 jam

Q - Sebotol tahan berapa lama akak?
A - Sebotol Vee Guard tahan selama 20 hingga 30 hari.

Q - Adakah Vee Guard ini selamat digunakan?
A - Vee Guard ini mengandungi ekstrak tumbuh-tumbuhan yg dipilih seperti Sireh, Kacip Fatimah dan lain-lain. Tidak mengandungi bahan-bahan kimia yang terlarang, tiada kesan sampingan yang buruk. Mengandungi PH 5.5, ianya sesuai untuk semua golongan umur.

Q -  Bila boleh guna Vee Guard ini?
A -  Vee Guard ini boleh guna 2x sehari. Di waktu pagi dan sebelum tido.

Q - Saya ada masalah keputihan. Boleh hilang ke? Berapa lama boleh nampak kesan selepas kita guna Vee Guard ini?
A - Masalah keputihan boleh hilang. Kesannya awak akan dapat selepas 3 hari awak guna Vee Guard.

Q - Betul ke boleh kurangkan keputihan?
A - Betul. Hampir 95% pengguna Vee Guard yang mengalami masalah keputihan dan kegatalan dapat dikurangkan.

=====================================================
Vee guard foam merupakan pencuci intim wanita yang dirumus khas secara sainstifik dan diluluskan kementerian kesihatan malaysia untuk kegunaan harian setiap wanita yang inginkan kebersihan dan keharuman diri. Ia dapat membantu mencegah masalah keputihan dan gatal pada bahagian intim wanita.
========================================================
harga :
RM45/55SS
=======================================================
khasiat v guard
1.merapatkan miss v
2.mencegah kegatalan
3.menghilangkan kegatalan miss v
4.menyelesaikan masalah kelembapan
5.mempercepatkan luka selepas bersalin
6.mengharumkan serta menyegarkan bahagian missv
7.membasmi kulat serta Kuman bagi mengelakan keputihan
PH 5.5
=====================================================

Untuk yang mendapatkan produk Vee Guard ni, boleh hubungi :

Whatsapp/Call- Nur Ain – 0195091982 /Ayu Eleena- 0174010645
FB : HQ Vee Guard
Instagram : veeguard_hq
Website:Vee Guard.Com

You Might Also Like

5 comments

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com