Top Comentator October 2015 Review Blog 3Lalat

9:36 am

Hai semua,

Ok untuk keputusan Top Commentator bagi bulan Oktober lepas jatuh kepada Wak dari Blog 3 Lalat. Wak ada 2 blog iaitu 3lalat.blogspot.my dan tigalalat.blogspot.my. Kedua blog beliau best dan seronok melihat gambar dan coretan beliau yang kelakar. Wak antara pengunjung yang sering ke blog  saya dan tinggalkan komen. Rajin komen dan rajin blogwalking. Sebab tu blog Wak ada pengikutnya yang tersendiri. 





Header Blog Yang Menarik. Gambar macro mata lalat, kau mampu buat header blog? hehehe


Saya personally dah lama sebenarnya nak kenal pemilik blog 3 lalat ni. Sebab kami berkongsi minat yang sama dalam photography. Dan saya sangat suka baca coretan Wak yang lain dari yang lain dan ralit kadang-kadang membacanya hehehe


Mesti ramai yang tertanya-tanya apa maksud 3 lalat tu... 


"psl nama 3lalat tu sebenarnya wak amek dari 3 tahi lalat kat peha wak, nak tulis '3 tahi lalat' mcm panjang bebenor pulak., '3lalat' je ok letteww., 

sebenarnya, blog 3 lalat nih blog ntah yg keberapa., wak pun dh lupa, tp rasa yg ketujuh kot., byk blog lain biarlah rahsia erk., setelah lebih 8 tahun wak memblog., hari2 wak blog ye for the last 8 tahun since anak lanang (lelaki) wak yg paling kecil tuu, anak wak tu pon dh besar dah darjah 2., harhar2

wak mmg minat fotografi sbb tu tiap2 hari setiap entri wak letak foto, org panggil 'photo journal' kot. , dan blog wak yg lepas2 siap buat buku lagi buat kenangan., hihi

blog 3lalat yg ini wak start awal tahun 2015 smpila skrg, tahun dpn mukin wak tukar blog lain, harhar2 poyo je wak kann

itu je kot., apa2 info nk tau leh tnye wak je., 

timekaseh sekali lagi krn sudi review blog wak yg biasa2 aje tu - ayat klise ;p" - Wak ketika ditanya asal usul blog beliau dan nama 3 lalat.


Yang paling saya suka ialah watermark beliau sangat unik yang lain dari yang lain... hehehe
Cantik kan hasil dari lensa Wak, Tapi jangan curi dosa tau!

"satu lagi cik kak eny,
psl watermark 'curidosa' tu wak sengaja letak tiap2 foto wak ye sbb sebelum ni dh berjuta2 lemon gmbr wak kena ciplak ye tanpa izin., huhu2 sakit hati je sape yg tauuu., " - Wak ketika diminta menjelaskan isu watermark uniknya.


Wak kalau dah ada watermark macam ni masih ada yang curi juga memang bangang orang tu kan? heehee

Oh ye, kalau semua nak tahu, Wak sekarang tengah buat cabaran Daily Photo Challenge - 4photos 4 entries everyday for the whole month November. Haaa kau mampu. Boleh tengok gambar-gambar beliau di blog tigalalat.blogspot.my. Wak mengalu-alukan sesiapa yang berminat untuk join cabaran tersebut. Kalau rasa nak cabar diri sendiri bolehla join heehee

Nak tengok gambar-gambar Wak yang cun habis boleh la follow kedua blog beliau diatas. Confirm tak menyesal! Best sangat!!

P/s : Terima kasih kepada commentator yang lain yang sudi tinggalkan komen ye :) Sesiapa yang nak join boleh refer ENTRY ni. Saya buka sampai bulan December 2015 :)

You Might Also Like

7 comments

  1. First time datang sini. Salam kenal.
    Good review. Saya juga baru kenal dgn blogger Wak 3 lalat.

    ReplyDelete
  2. Serius baru tahu maksud 3 lalat tu.. blogger ni antara yang ada datang berkomen kat blog saya jugak.

    ReplyDelete
  3. Tahniah wak! memang rajin si wak ni mengomen, huhu

    ReplyDelete
  4. Tahniah wak! memang rajin si wak ni mengomen, huhu

    ReplyDelete
  5. wak parking dulu, tq cik kak eny tuuu ;p

    ReplyDelete
  6. Nanti nk jenguk blog 3 lalat pulak..

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com