CABARAN INSTABLOG 7 HARI | PERKARA WAJIB BUAT SETIAP HARI

4:18 pm



Perkara wajib buat setiap hari pada waktu pagi ialah minum kopi. Hari tak lengkap tanpa kopi. Kopi pilihan saya setiap hari ialah nescafe o pekat tanpa gula. Tetapi adakala saya sukakan kopi ditambah sedikit susu UHT atau fresh milk. Saya tak suka kopi yang diletak creamer dan lebih menyukai susu pekat manis dari creamer. Tapi letak susu pekat manis tu kadangkala saja jika teringin... Tu lens mug. Beli kat ebay. When a photographer addicted to both coffee and photography... minum kopi dalam lens baru asyikk.. hehehe

P/s yang bukan ahli EFG pun boleh join cabaran instablog ni. Just for fun apa salahnya kan.



You Might Also Like

11 comments

  1. kak eny..cantik mug lens...mahal tak?

    ReplyDelete
  2. As salam

    BW di sini..saya joint jugak cabaran efgkbba ni..just for fun sebab tak de idea nak tulis entry apa..so joint cabaran ni, boleh up entry ikut task yang dibagi.. ;)

    ReplyDelete
  3. biar betulllll minum kopi dalam lens!!?????

    ReplyDelete
  4. salam kak eny , singgah sini, dulu yana pun suka minum kopi...
    sekrang dah kurang sbb sakit kepala,
    kalo guna kopi serbuk boleh.

    ReplyDelete
  5. wak pon ada tumbler lens ni tapi sayang nak guna., hehe2

    ReplyDelete
  6. ingat lens betul..hahaha smart..

    ReplyDelete
  7. give me five....!!
    pagi2 mesti minum kopi.. hehehheee.. ;)

    tapi mug tu smart giler.. nak jugaaakk.. *walaupun bukan photographer.. boleeehhh.. hehheheee..*

    ReplyDelete
  8. osem gilaaaaa mug tu !! serious !!

    ReplyDelete
  9. satu je terfikir...payah basuh..hahaha...

    ReplyDelete
  10. mug canon je kerrr? Nikon mana..? hehehhee :P

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com