Cabaran Instablog 7 Hari EFGKBBA | Selfie Paling Comel

/
20 Comments
10:42 pm
Excuse gambar berselfie. Tu semasa bercuti semasa cuti raya haji lepas. Sun hat tu beli yang jual ditepi pantai. Nak pakai ke site  pun boleh hehehe..  Saya dan DH masa ni tengah mencari penyu. Tapi dah sekali nampak macam ibu penyu mencari anaknye je hehehe... 



Actually ni cabaran 7 hari di isntagram dan blog. Gambar selfie paling comel. Comel lah sangat ibu penyu tu! :D

#Cabaraninstablog7hariEFGKBBA
#ExchangeFeedGroup
#kelabbloggerBenAshaari




You may also like

20 comments:

Izzati Suhaide said...

pewittttt...gojezz nye kekny..hihi..meh singgah Cabaran7Hari | Selfie Paling Comel

Izzati Suhaide said...

pewittttt...gojezz nye kekny..hihi..meh singgah Cabaran7Hari | Selfie Paling Comel

The Kehalusan Kelembutan said...

comel akak! hehe btw kak eny nak tanya ,
tulisan atas kek tu kan, kita guna apa erk,
macam selamat pengantin baru.
maaf tanya sni

Eny Abdullah said...

hehehe takpe. Krim tulisan tu boleh pakai krim well dicampur sedikit butter, pukul sehingga kembang dan masukkan gula icing. Kalau tak ada krimwell, pakai shortening putih biasa yang dijual di pasaraya tu pun boleh.

The Kehalusan Kelembutan said...

oh okey kak eny , terima kasih :D

Akif Imtiyaz said...

Wow bergaya sungguh..ada gaya mutu keunggulan gtuuu

Aiezza Sue said...

nak wewittt jugaklah...klasssangat kecomelan tu :)

Nazlee Ismail PCL said...

wewitt... stylo comel . Macam garang je.. tp comel.

irra yyan said...

ibu penyuu?? muka kekny floles giler....nak pinjam spek mata sat

anajingga said...

comel sungguh adikku eny :)

tiga lalat said...

ammvoii cik kak tuuu., semoga berjaya., ;p

tiga lalat said...

cik kak nk tnye, camane nak join instablog contest ke nih? kene ada instagram kee., huhu2 kalao xde instagram xleh keew.., tq

Hernee Nazir said...

comel2.. good luck eny!

anamizu said...

pewitttt comelnye kak eny dgn sunhat nye! hehe

Anizz Annisa said...

nampak lawa nampak lawa..*sambil menari* hihi..comell

aswaleyla said...

vouge gitu k.eny

iffah hussin said...

pewitttttt Eny comel...nye awak pinjam topi sat nak pi family day ni...

khaty aiman said...

eny..nak pegi holiday ka??nampak garang tapi muka ada manis banyak

Jom terjah Ada apa dalam wallet anda | Cabaran7Hari

Siti Yang Menaip said...

wow posing gitu Kak Eny ehehe..

Rozita said...

eny...reben tu memang comel...eh...