Cabaran Instablog 7 Hari EFGKBBA | Selfie Paling Comel

10:42 pm

Excuse gambar berselfie. Tu semasa bercuti semasa cuti raya haji lepas. Sun hat tu beli yang jual ditepi pantai. Nak pakai ke site  pun boleh hehehe..  Saya dan DH masa ni tengah mencari penyu. Tapi dah sekali nampak macam ibu penyu mencari anaknye je hehehe... 



Actually ni cabaran 7 hari di isntagram dan blog. Gambar selfie paling comel. Comel lah sangat ibu penyu tu! :D

#Cabaraninstablog7hariEFGKBBA
#ExchangeFeedGroup
#kelabbloggerBenAshaari


You Might Also Like

20 comments

  1. comel akak! hehe btw kak eny nak tanya ,
    tulisan atas kek tu kan, kita guna apa erk,
    macam selamat pengantin baru.
    maaf tanya sni

    ReplyDelete
  2. hehehe takpe. Krim tulisan tu boleh pakai krim well dicampur sedikit butter, pukul sehingga kembang dan masukkan gula icing. Kalau tak ada krimwell, pakai shortening putih biasa yang dijual di pasaraya tu pun boleh.

    ReplyDelete
  3. Wow bergaya sungguh..ada gaya mutu keunggulan gtuuu

    ReplyDelete
  4. nak wewittt jugaklah...klasssangat kecomelan tu :)

    ReplyDelete
  5. wewitt... stylo comel . Macam garang je.. tp comel.

    ReplyDelete
  6. ibu penyuu?? muka kekny floles giler....nak pinjam spek mata sat

    ReplyDelete
  7. ammvoii cik kak tuuu., semoga berjaya., ;p

    ReplyDelete
  8. cik kak nk tnye, camane nak join instablog contest ke nih? kene ada instagram kee., huhu2 kalao xde instagram xleh keew.., tq

    ReplyDelete
  9. pewitttt comelnye kak eny dgn sunhat nye! hehe

    ReplyDelete
  10. nampak lawa nampak lawa..*sambil menari* hihi..comell

    ReplyDelete
  11. pewitttttt Eny comel...nye awak pinjam topi sat nak pi family day ni...

    ReplyDelete
  12. eny..nak pegi holiday ka??nampak garang tapi muka ada manis banyak

    Jom terjah Ada apa dalam wallet anda | Cabaran7Hari

    ReplyDelete
  13. eny...reben tu memang comel...eh...

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com