Breakfast this morning

/
10 Comments
10:26 am
Hai.... 

My breakfast quite simple. Penat dah makan daging korban dirumah mentua. Balik rumah sendiri pun menu daging. My tummy need time to process. hehehe.

Salmon grill dan telur rebus. Salmon tu rebus sekejap, kemudian, panaskan 1 sudu besar butter dan grill sekejap salmon. Letak my freshly homemade sos tartar sikit, perah lemon, and wallah rasanya macam makan kat hotel 5 bintang. Poached egg kita tak berapa menjadi sebab faktor kesegaran telur. he he he.

I ‘ve got some feedback from my friend lately mostly from whatsapp group. They asked me, why I like to post food photos on my facebook. Ishh perlu ke soalan macam tu. Kalau tak suka tengok you can either unfriend or remove me. Kan senang. We can still be friend dekat luar, and you must be very happy dah tak perlu layan pornography of my foods heheh

Some people. Kan?

P8215625ed

P8215666ed




You may also like

10 comments:

Nieyl said...

nieyl pun suka post gambar makanan..huhu..
wah!sedapnya.....

Amanda Suria said...

ini simple????alahai eny..ini awesome breakfast dah ni...

Along Polimas said...

cara hiasan pun dah mengoda nie..
kenyang ke makan cam nie??
AM makan banyak tau..


Follow blog AlongMisuari

Artikel TERBARU AM
Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lelaki)

HOT ITEM..
LeoRa For Men
LeoRa For Women

Terima Kasih
AlongMisuari

aswaleyla said...

emmm air liur meleleh..

Mohd Shahril Fawzy said...

Menarik kak! Penuh dengan warnaaaa.

Rozita said...

tak suka salmon..huhuhu... tapi kenapa nampak ni macam sedap bebeno...?

p/s tomato tu seksi...haha...

The Kehalusan Kelembutan said...

salam akak, saya tak berapa gheti nak makan roti pagi pagi ni, tapi nampak menyelerakan juga.. roti canai boleh la heheh :D

Akif Imtiyaz said...

Fuyooo bestnyer mkanan pn eny kita ni...Ehh ehh ada jugak org lagu tu yer..huhu

anamizu said...

huwaaaa lapaqnya kak eny bila ana masuk tgk ni huwawa

Siti Yang Menaip said...

ni bfast ? lunch macam mana ? hahaha..