Lunch Hari Ni

/
7 Comments
11:41 am
Hi semua...

Mc half day hari ni sebab rasa letih sangat. So decide nak rehat separuh hari. Pukul 1 nanti masuk office dan sambung buat report. Ya Allah 21hb ni dah due report tu..

Lunch hari ni.. mak buat kerabu daun selom dan kacang kelisa. Nanti saya masuk resepi.

P8174429ed

Apa ye yang nampak pelik dalam gambar diatas tu hehehe.....

P8174435ed

Semalam pula sampai pukul 3 pagi kisahkan hal buku resepi, dari memasak, ambil gambar, mengemas dapur, dah tu transfer gambar masuk laptop semua.

Just nak share artikel pilihan dari mentee.. jom kita terjah dan blogwalking. :)

Nasi Lemak Daun Pisang

Bagusnya Minyak Urut




You may also like

7 comments:

kisah earty said...

lame tak menjengah.. :)

Ummul Azkee said...

cuti eh kak eny..hehehe..tq share artikel

Hayati Sakaria said...

Sedapnya kerabu..

Ipah Kholipah said...

euuuum makanan nya menggoda banget :G pasti enak tuh hehe

yanie yusuf said...

ini menu yg paling sedap.. makan dengan nasi putih panas2 sedapnya...

Siti Yang Menaip said...

first time CT dngr kacang kelisa =P

yaya cendana said...

assalamualaikum...yaya dah follow sini...saja...buat blogwalking..hehe....harap sudi follow yaya... www.yayacendana.com :) tq