Lunch Hari Ni Sambal Sotong Petai!!

12:46 pm

Hai semua,

Lunch apa hari ni? Lunch simple je hari ni, sambal sotong petai dan sayur kacang buncis dan bunga kobis goreng kunyit.

Resepi tak payah share kot sebab rasanya semua dah tau nak masak kan?

P8184883ed

P8184874ed

Sayur goreng kunyit ni, senang je nak buat, cuma tumis bawang putih cincang, masukkan udang atau ayam, masukkan sayur dan masuk serbuk kunyit sedikit. Dah siap.

P8184880ed

Resepi Sambal Sotong Petai  Resepi Sayur Goreng Kunyit 


You Might Also Like

7 comments

  1. Kak eny tolong jangan siksa saya....kenapa semua gambar makanannnn

    ReplyDelete
  2. simple yet nice...sib baik dah sudah makan

    ReplyDelete
  3. aduh sedapnya petai itu. cie tak makan sotong. kalau sambal udang petai pun sedap. hihihh

    ReplyDelete
  4. subhanaallah sedapnya petai tu eny :)

    ReplyDelete
  5. Simple tapi sedap makan dengan nasi panas²

    ReplyDelete
  6. i is keeeeenot say no dekat sotong !! hahaha sedapnya.. tpi x makan petai..

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com