#Cabaran20Hari Gambar dan Ucapan Raya

11:58 pm

Dah nak raya kan? :D

DH main bunga api. :D
Kg. Piandang Lama, Siputeh, Batu Gajah Perak.

DSC03597ed

Gambar raya kena upload masa raya nanti. :D

Terlebih dahulu saya nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri buat semua pembaca yang tak jemu datang ke blog  yang tak seberapa ni. Maaf dipinta andai ada terkasar bahasa dan tulisan yang mungkin mengguris hati secara tak sengaja. :D

Semoga raya kita kali ini lebih bermakna dari tahun tahun lepas.

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!

You Might Also Like

12 comments

  1. baru je sabtu lepas beli mercun ... raya tak meriah tanpa mercun .

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Kak Eny. Maaf zahir batin ye.

    ReplyDelete
  3. wahhh, dah balik Perak dah diaa :D

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan,pakai tripod kann? naper tak soh model tengah2 tu stand still for the last part ? ke sengaja taknak tunjuk muka., hehe2

    nice shot btw, keep it up ;p

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya kekny sayang :D

    ReplyDelete
  6. Typo mana Typo?ahha..Selamat Hari Raya Kak Eny..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe... Along, typo mana typo...??!! :)

      Delete
  7. Moga selamat perjalanan pergi dan balik beraya di kampung.. ;)

    ReplyDelete
  8. tak nak minta maaf untuk ke"typo"an sekali ke...? hehehehehe...

    sila typo selalu2 ye Eny.. tanpa typo eny, hidupku tak ceria seperti selalu... gittuuuueeww... :p

    ReplyDelete
  9. we all love to cook visit http://www.apk4market.com/

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com