There is a lot of beauty in ordinary things!

/
6 Comments
10:48 pm
There is a lot of beauty in ordinary things! 
Saya sangat suka bunga liar (weeds). Bunga yang tak ada siapa nak pandang, yang selalunya orang curse and swear bila kehadiranya tumbuh di laman rumah. Tapi saya suka menghargai bunga liar walaupung kadang-kadang saya terpaksa menahan panas dibawah matahari, dicelah semak menahan gatal miang rumput hanya kerana nak dapatkan shot bunga liar... macam bunga rumput dibawah. 

Saya suka mengatakan diri saya seperti bunga liar ni. Walaupun tak cantik dimata orang, sekurangnya saya bebas kemana sahaja melata dibumi Allah ini dengan izin Nya. Dan walaupun ada yang tak suka kehadiran saya, namun ada yang menghargai saya seadanya.

Disebabkan itu saya menghargai setiap bunga liar yang saya jumpa.... pasti saya akan capai apa sahaja gear kamera di tangan untuk ambil gambar..

DSC04569ed


You may also like

6 comments:

Zaidalifah Hussin said...

Kalau lalang yang ade bulu2 tu masa angin tiup dapat shoot pic tu mmg cantik sekali :) siap bulu2 tu terbang wahhhh menakjubkan...

Nadia Johari said...

Menarik gambar

Ummul Azkee said...

kan kak eny...cntik sgt...ummul pun suka..

Iris Jasmine said...

saya suka dandelion! dan definisi saya tentang bunga tu lebih kurang sama je. hehehehe.

Ipah Kholipah said...

keren kayanya kalo di foto deket bunga itu hheheheh bakal keliatan cantik ya mba :)

Sue Sopian said...

semua gambar kak eny cantik2 belaka.. hehe..
walaupun bunga biasa je.. :)

p/s: im back! :p