There is a lot of beauty in ordinary things!

10:48 pm

There is a lot of beauty in ordinary things! 

Saya sangat suka bunga liar (weeds). Bunga yang tak ada siapa nak pandang, yang selalunya orang curse and swear bila kehadiranya tumbuh di laman rumah. Tapi saya suka menghargai bunga liar walaupung kadang-kadang saya terpaksa menahan panas dibawah matahari, dicelah semak menahan gatal miang rumput hanya kerana nak dapatkan shot bunga liar... macam bunga rumput dibawah. 

Saya suka mengatakan diri saya seperti bunga liar ni. Walaupun tak cantik dimata orang, sekurangnya saya bebas kemana sahaja melata dibumi Allah ini dengan izin Nya. Dan walaupun ada yang tak suka kehadiran saya, namun ada yang menghargai saya seadanya.

Disebabkan itu saya menghargai setiap bunga liar yang saya jumpa.... pasti saya akan capai apa sahaja gear kamera di tangan untuk ambil gambar..

DSC04569ed

You Might Also Like

6 comments

  1. Kalau lalang yang ade bulu2 tu masa angin tiup dapat shoot pic tu mmg cantik sekali :) siap bulu2 tu terbang wahhhh menakjubkan...

    ReplyDelete
  2. kan kak eny...cntik sgt...ummul pun suka..

    ReplyDelete
  3. saya suka dandelion! dan definisi saya tentang bunga tu lebih kurang sama je. hehehehe.

    ReplyDelete
  4. keren kayanya kalo di foto deket bunga itu hheheheh bakal keliatan cantik ya mba :)

    ReplyDelete
  5. semua gambar kak eny cantik2 belaka.. hehe..
    walaupun bunga biasa je.. :)

    p/s: im back! :p

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com