Review Sayidah Napisah | Cikgu Typo Yang Suka Makan!

/
34 Comments
11:06 am



Review Seterusnya adalah KC a.k.a kakcik.





Menggelarkan dirinya sebagai Kak Cik, Sayidah Napisah seorang yang bercita-cita besar dan berselera besar :p walau tubuhnya agak comel. Bercita-cita untuk  menjadi seorang cikgu typo tenaga pengajar di sekolah ataupun Universiti.

Kc yang ramah dan mudah mesra, menjadi mangsa usikan dan dia juga  terlebih apa kurangnya  suka mengusik juga.


Kc dan makanan tiada berpisah. Bertuahnya badan disumbat-sumbat makanan pon tiada gemuknya. 


Kc yang tua dari usianya daripada ramalan how-old.net  HAHAHAHAAA


Kc dan trademark senyum manis colgatenya tiada berpisah juga. Senyuman penambat hati abang-abang dan kakak-kakak efg. 


Rupanya model colgate sejak dari sekolah. :D


Bercita-cita menjadi cikgu/pensyarah/ngajar tuisyen atau sewaktu dengannya. 



Berblogging seawal umur 17 tahun, motto utama Kak Cik di dalam dunia blog ialah untuk menyampaikan maklumat yang berguna dan bermanfaat kepada pembacanya.

Bagi yang tidak tahu, Kak Cik sedang melanjutkan pelajarannya di dalam bidang Matematik dan dia memang cintakan Matematik!

Kc yang aktif berbelog, aktif mengomen di blog dan aktif chitchat di group whatsapp merupakan pelajar yang cemerlang dalam akademik. 


Selepas bertahun Kak Cik menggunakan url blog memburucintamu, akhirnya Kak Cik menukar kepada satu nama yang feminin sesuai dengan penampilannya iaitu Sayidahnapisah.com.



Trademark blognya ialah burung terbang membawa daun dan sehingga ke hari ini, burung itu tidak pernah berhenti terbang....kasihan burung tu. 

Ucapan untuk KC:
Bila nak bagi burung tu untuk kak eny buat gulai? :p

Semoga KC berjaya mencapai cita-cita KC, nanti dah berjaya jaga Abi dan Umi baik baik, dan semoga dapat jodoh yang handsome kacak bergaya macam PCL! hahahaha

jom Terjah blog KC yang comel dan ceria ni 






You may also like

34 comments:

Fendi Rocka said...

trauma tengok gambar KC banyak2

tiga lalat said...

salam. hee cik kak eny bila nak mengreview blog lalat saya pula ;p

RahimAim BudakPrihatin said...

Kak Eny..sedap ke gulai burung? Rasanya..burung yang dekat blog KC tu..berhantu..ahha

Inani Hazwani said...

Hahahhaha.Adoii sakit perut baca komen along ni :D

ahkak gojes said...

mmg cikgu typo cik kc kita tu eny

aRz MoHa said...

hairan kenapa dengan burung tu...nak kena ke blog sayidahnapisah juga ni

kisah earty said...

hahaha..along, burung tu nak bawak along jalan2..heheh

sayidah napisah said...

erm nak tanya satu je kak eny...


ermmmm


ermmmm

nak tanya nii


pcl kacak ke? muahahaha *moga2 pcl tak nmpk komen ni amin * kihkihhh

sayidah napisah said...

jomm nak ikut

sayidah napisah said...

kann ish ishhh mmg cik kc tuuu :p

sayidah napisah said...

perghhhhhh ingat kc takut along dengan burung tu? hahahaha

sayidah napisah said...

inshaaAllah bila2 free nanti. eh saya pulak jwb hehehehe

sayidah napisah said...

kalau trauma boleh pergi tanjung rambutan kihkihkihh

Cikk Mimin said...

suka main burung kat blog kc

anajingga said...

Ya ampun budak KC, sini pun dia buat macam kopitiam EFG hehe.. :)

Eny Abdullah said...

sebuk je lah hahahahahah

syira yaya said...

kalau trauma,boleh delete gambar kc banyak2 ;p

syira yaya said...

kc sebukkkk je..haha

syira yaya said...

kak eny buat gulai burung blog kc mesti sedap kan??..hihi

syira yaya said...

KC a.k.a POLIS TYPO

syira yaya said...

hairann..kenapa burung tu kak eny tak ambik lagi untuk jadikan gulai?..hahah

syira yaya said...

soalan apakah itu kc?? *kihkih

syira yaya said...

kak mimin,lepas main burung tu jgn lupa tangkap bagi dekat kak eny..boleh dia buat gulai burung..kan kak eny??hahah

syira yaya said...

Ya ampun KC ni laaa ;p ;p

syira yaya said...

by the way,KC ni orang yang happy dan ramah!!..comel pun ya jugak.harap dia tak baca komen ni..hahaha

sorry kak eny terspam plak..hahah

RahimAim BudakPrihatin said...

Tula pasal Kak Ana.. dia tu suka sangat2la tu..ahha

RahimAim BudakPrihatin said...

Kak Inani.... dah makan strepsile blom..strepsile bagus untuk prut... (TETIBE)
Kak Mas... nak bawak along gi jalan2?? Ahha..burung tu sndri terbangnya setempat je..ekeke
KC... Burung tu menyeramkan..ahha

Aku Penghibur said...

good write up kak eny

Hayati Sakaria said...

KC oo KC. Jangan di kurung burung tu kat blog ... sian dia. Kak Eny, burung tu buat masak kicap pun sedap gak.

Amy J said...

hahahahahah buat gulai. adoi, kesian burung kc. x pasal2 je jadi makanan kak eny

khaty aiman said...

tak terkejar along nanti kalau jalan2 dengan burung kat blog kc..ngee

khaty aiman said...

belajar matematk..tapi terselit juga cikgu tatabahasa..dasyatt kc

khaty aiman said...

kalau nampak pun pcl senyum dan redha ja kc..ngee

tiga lalat said...

wak singgah lg ni., wak pon ade baca blog kc nih ;)