Product Review : Tat Nenas Obes Dan Gebu!

9:50 am

Saya sebenarnya bukanlah penggemar kuih tart sebab tak berapa suka rasa jem nenas tu. Tapi bila rasa kesedapan Tat Nenas Obes Gebu ni memang lain dari tat nenas biasa. Pastry tat yang gebu dan rapuh pada masa yang sama. Jadi tak cepat muak. Jem nenas pula bukan setakat rasa manis, tetapi kaya dengan rasa nenas ditambah dengan rasa masam manis. Kombinasi Gebu, Rapuh, Rangup, Masam dan Manis tu lah keistimewaan Tat Nenas Obes Gebu ni...
P5233213ed

Nak tahu kenapa dipanggil Obes, sebab saiznya yang besar-besar hehehe..
Macam biasa packaging pun cantik dalam bekas lutsinar ni sesuai untuk hidangan kepada tetamu. Terus dari bekas. Sesuai juga sebagai buah tangan, hadiah dan hantaran. Kalau hantaran tu cuma perlu hiaskan dengan riben saja kan!
P5233190ed

Harga promo sekarang, RM 23 sebekas. Tempahan untuk raya juga telah dibuka! .
Delivery sekitar Jitra, dan Alor Setar, Kedah.
Untuk luar kawasan Kedah juga akan dibuka sedikit masa lagi.

P5233219ed2

Sebiji tu penuh dalam mulut!!! 
P5233237ed

Jadi orang Kedah kalau nak order Kuih Tart Obes Dan Gebu yang rangup, gebu dan besar-besar ni boleh contact : 
019 - 4106962 (Pian) 
019 - 4440626 (Eja)

You Might Also Like

6 comments

  1. eny..khaty paling suka tart jem nenas...yummy

    ReplyDelete
  2. persiapan untuk lebaran nanti iya mba hehehe enak kayanya :)

    ReplyDelete
  3. mak kita dah siap buat isi dia. tnggal nak buat tart nenas je. hehe

    ReplyDelete
  4. wah mcm menarik je..suka lah..jauhnye kedah plak....hehe

    ReplyDelete
  5. Gebu2 tart nenas tu..tp kakau dia post x pch2 ke nanti

    ReplyDelete
  6. hahha kecik2 je. satu ngap je sekali makan :P

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com