Bila Entry Blog Di First Page Google

8:39 pm

Bila Entry Blog Di First Page Google, rasa macam nak pengsan pun ada... hehehe... apa pun ni berkat join Exchange Feed Group. Semua ahli EFG tak lokek berkongsi ilmu untuk memantapkan blog dan mengoptimumkan teknik SEO. 


Untuk panduan SEO boleh rujuk 

Cara Membuat Blog SEO 100%
How to score SEO 100%
Cara Submit Map ke Webmaster


Bukan senang kan sesuatu entry blog nak masuk ke first page google rank pertama hingga ketiga. Alhamdulillah. Tips yang saya guna ialah ikut panduan SEO diatas, kemudian saya juga letak keyword yang pendek dan mudah. Sebab orang selalu google keyword yang pendek sahaja.












You Might Also Like

9 comments

  1. salam. hee blog yg hebat dicampak kelaut menjadi pulau ;p tahniah

    ReplyDelete
  2. tudia power tak power keyword kek eny. hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah kak eny ... mmg hebat...

    ReplyDelete
  4. wahh wahhh wahhh. tahniahh kak eny sayam :D

    ReplyDelete
  5. Tahniah Kak Eny! You deserved it!

    ReplyDelete
  6. Food... everywhere... I is Jelez gile2..huhu

    ReplyDelete
  7. wah tahniah kak Eny!!! berjaya berada di tangga teratas :D

    kita susah nak naik first page. huuu

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com