Traffic blog naik sebab Exchange Feed Group (EFG)

1:19 pm


Hai semua,

Saya dah join EFG ni rasanya dekat 2 minggu lebih. Baru sahaja join. Tapi dapat lihat perubahan mendadak kat traffic blog. Kalau dulu susahnya nak dapatkan traffic especially pada hari tak update sebarang entry. Sekarang traffic ada peningkatan mendadak dan tetap maintain walaupun 2 hari tak update. Ini semua hasil tunjuk ajar pakar pakar SEO di EFG.


Apakah EFG ni?

EFG ialah Exchange Feed Group. Setiap hari, para ahli EFG akan exchange feed blog masing-masing mengikut jadual yang telah ditetapkan para admin. Selain tu ahli ahli EFG diwajibkan follow  dan blogwalking blog sesama ahli.

Jadual feed exchange akan diberi melalui group Whatsapp EFG.

Fungsi group Whatsapp ni pula selain untuk  jadual feed exchange dan berkenalan dengan para ahli EFG yang lain, kami juga berkongsi tips dan panduan selain boleh juga minta tolong jika ada masalah berkaitan blog setting, template dan sebagainya.

Setiap ahli juga akan menjadi admin di Facebook page EXCHANGEFEEDGROUP dan ahli boleh ping entry blog sebagai admin page..... Memang awesome kan?

Selain tu.. yang paling best ialah keletah ahli-ahli EFG yang cukup peramah, sporting, gila-gila dan cukup menghiburkan. Boleh terguling-guling gelak dibuatnya hehehe.. Dari pakar SEO, pakar template, pakar masak hahhahaha sampai lah ke pakar typo!

Kalau nak join boleh whatsapp admin EFG Irra  di nombor yang tertera di banner diatas ya.

Ok disini saya senaraikan para ahli EFG terkini


1. Irra29
2. Anis23
3. Arz30
4. Nani24 
5. Bonde37
6. Pcl42
7. Lya35
8. Ewan30 
9. Ana43
10. Lela21
11. Dayah22
12. Kc22
13. Sha27
14. Cc24
15. Aina18
16. Aisya24
17. CN29
18. Aami29
19. Mimin23
20. Syira19
21. Eny 32
22.Ain 33
23. FR 28
24.Khaty Aiman 32
25.Nor Azilah 43
26.Norhayati (Cik T) 35
27.Kak Gojes(KG) 33
28.Efa 35
29.Mia: 28 



You Might Also Like

13 comments

  1. Alhamdulillah, EFG membantu.Tapi entry kak Eny dah mantap. Cuma perlu cara untuk naikkan dia. :)

    ReplyDelete
  2. nak join lah
    http://kucenmaster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. wah eny ..jujur sampai masuk umur kat sini....sporting habis. Itulh dia #exchangefeedgroup Bukan Sembang Kosong

    ReplyDelete
  4. wah terbaiklah kak eny! #EFG #OHSEM! ^___^ tapi memng betul, sejak join EFG trafik blog ainaa pun naik. >_<

    ReplyDelete
  5. terbaikk eny..khaty pun merasai tempiasnya dengan join EFG..

    ReplyDelete
  6. Eny, habislah umoq2 pun up sekali tu... memang Havoc lah adik2 kak ana di EFG ni :) Tahniah, teknik dah ada terpulang pada entri untuk teruskan kesinambungan blog masing2 ,In Shaa Allah.

    ReplyDelete
  7. pakar typo yg tak boleh blah tu hehehe...

    ReplyDelete
  8. Menarik ni....nak whatsaap irra jap lg...erm...dikenakan apa2 byrn x ni?

    ReplyDelete
  9. da lame teringin nak masuk efg huhu

    ReplyDelete
  10. follow #389..salam ukhuwah..saya pon berminat juga nk join EFG

    ReplyDelete
  11. alahai..dah ditutup penyertaan dah;(

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com