Pelbagai Jenis Laksa

/
23 Comments
11:30 am

Sebut je laksa, semua orang terliur kan.. antara entri mengenai laksa dan resepi laksa di blog Eny Abdullah..

DSC04287ed




Laksa Lemak Utara atau ada yang panggil Laksa Siam.
Klik untuk RESEPI LAKSA LEMAK UTARA
laksa lemak kedah, laksa lemak, laksa nyonya

Klik untuk baca entri mengenai LAKSAM 
laksam kelantan

Klik untuk baca tutorial membuat LAKSA PENANG ATAU ASAM LAKSA

laksa sardin, tutorial laksa

Klik untuk baca entri mengenai Laksa Telok Kechai Kuala Kedah  (Kedai Din) 
sambal kelapa laksa, laksa kedah

Klik untuk baca entry mengenai Laksa Telok Kechai (Kedai Zakaria)
laksa pulut inti, ff


You may also like

23 comments:

syira yaya said...

kenapa sedapa sangat nihhhh..kak enyyy..huhu

syira yaya said...

nmpak tak typo di situ??..hahaha

Nooriah Abdullah said...

kaknoor tak pernah makan laksa siam tu mesti nak try suatu hari nanti tapi semua nya macam sedapppp

NURHAZIQ HAFIZ said...

saya suka laksa penang dan laksam.

Nazlee Ismail PCL said...

Laksa siam mertua pcl memang pandai buat..fuh! tp pcl yg tak berapa suka mkn laksa,

dorsett pink said...

Saya paling suke laksa pebang. Tapi laksa Terengganu best jugak

mama 3farhanah said...

laksa teluk kechai the best. nyioq tu yang menambah sedap tu

Khairul Mukmin said...

saya suka sangat laksa. lebih2 lagi ada rasa masam2 dan pedas. pernah ke satu restoran tu... dia buat laksa manis. tak kena langsung...

Farrah MF said...

Semua jenis laksa favourite saya :)

anamizu said...

kak eny!!!! hadui terlioq aih tengok semua segala jenis laksa / laksam nih. feveret ana laksam hehe

sayidah napisah said...

sedapa ? muehhehe

sayidah napisah said...

tak kisah laksa ape. semua suka haha

aRz MoHa said...

Taipo

aRz MoHa said...

Saya kurang makan laksa ni kak eny

POJIEGRAPHY BLOG said...

Meriah aih. I'm sure semua ni mesti rasa sedap!

Nurul Shahira said...

Sedapnya laksa. Feberet Sha ni!

Amanda Suria said...

alahai...meltingnya tgok laksa ni semua...semua pun SA suka...asalkan laksa...cuma yang last tu x pernah rasa lagi...

Amy J said...

saya suka laksam! g mana2 je, saya mnx laksam. hehehehe

Hanis Amanina said...

benda pertama sy cari dalam laksa - asam keping, daun kesum dgn bunga kantan. hehe tapi sekarang ni org dah kurang letak kantan, maybe sebab dah mahal kot T_T

Fendi Rocka said...

kegemaran aku ni...kecur liur bai

DRAMATIC UNIQ said...

aRz.. taipo ke typo....??

hehehehehe... semua nak lawan typo eny dgn kak lya ehh... oppssss... :p

DRAMATIC UNIQ said...

owhhh... rindu laksa peneng Mak Lang saya...
time raya je dia buat.. memang penuh rumah dia sedara mara datang nak makan laksa sedaaappp...

hahahahahaaa.... :)

Anizz Annisa said...

hahah... cikgu typo semuanya periksa kat blog plak..parah ni..hihihi