Pelbagai Jenis Laksa

11:30 am

Sebut je laksa, semua orang terliur kan.. antara entri mengenai laksa dan resepi laksa di blog Eny Abdullah..

DSC04287ed




Laksa Lemak Utara atau ada yang panggil Laksa Siam.
Klik untuk RESEPI LAKSA LEMAK UTARA
laksa lemak kedah, laksa lemak, laksa nyonya

Klik untuk baca entri mengenai LAKSAM 
laksam kelantan

Klik untuk baca tutorial membuat LAKSA PENANG ATAU ASAM LAKSA

laksa sardin, tutorial laksa

Klik untuk baca entri mengenai Laksa Telok Kechai Kuala Kedah  (Kedai Din) 
sambal kelapa laksa, laksa kedah

Klik untuk baca entry mengenai Laksa Telok Kechai (Kedai Zakaria)
laksa pulut inti, ff

You Might Also Like

23 comments

  1. kenapa sedapa sangat nihhhh..kak enyyy..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nmpak tak typo di situ??..hahaha

      Delete
    2. aRz.. taipo ke typo....??

      hehehehehe... semua nak lawan typo eny dgn kak lya ehh... oppssss... :p

      Delete
    3. hahah... cikgu typo semuanya periksa kat blog plak..parah ni..hihihi

      Delete
  2. kaknoor tak pernah makan laksa siam tu mesti nak try suatu hari nanti tapi semua nya macam sedapppp

    ReplyDelete
  3. saya suka laksa penang dan laksam.

    ReplyDelete
  4. Laksa siam mertua pcl memang pandai buat..fuh! tp pcl yg tak berapa suka mkn laksa,

    ReplyDelete
  5. Saya paling suke laksa pebang. Tapi laksa Terengganu best jugak

    ReplyDelete
  6. laksa teluk kechai the best. nyioq tu yang menambah sedap tu

    ReplyDelete
  7. saya suka sangat laksa. lebih2 lagi ada rasa masam2 dan pedas. pernah ke satu restoran tu... dia buat laksa manis. tak kena langsung...

    ReplyDelete
  8. Semua jenis laksa favourite saya :)

    ReplyDelete
  9. kak eny!!!! hadui terlioq aih tengok semua segala jenis laksa / laksam nih. feveret ana laksam hehe

    ReplyDelete
  10. tak kisah laksa ape. semua suka haha

    ReplyDelete
  11. Saya kurang makan laksa ni kak eny

    ReplyDelete
  12. Meriah aih. I'm sure semua ni mesti rasa sedap!

    ReplyDelete
  13. Sedapnya laksa. Feberet Sha ni!

    ReplyDelete
  14. alahai...meltingnya tgok laksa ni semua...semua pun SA suka...asalkan laksa...cuma yang last tu x pernah rasa lagi...

    ReplyDelete
  15. saya suka laksam! g mana2 je, saya mnx laksam. hehehehe

    ReplyDelete
  16. benda pertama sy cari dalam laksa - asam keping, daun kesum dgn bunga kantan. hehe tapi sekarang ni org dah kurang letak kantan, maybe sebab dah mahal kot T_T

    ReplyDelete
  17. kegemaran aku ni...kecur liur bai

    ReplyDelete
  18. owhhh... rindu laksa peneng Mak Lang saya...
    time raya je dia buat.. memang penuh rumah dia sedara mara datang nak makan laksa sedaaappp...

    hahahahahaaa.... :)

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com