Jom Vote Best Blogger Award Di Social Media Award 2015

1:00 pm

Seperti yang kita tahu, Social Media Week ni adalah platform untuk semua pengamal social media termasuklah para blogger untuk bertemu dan berkongsi idea dan pendapat. Selain tu Social Media Week juga menganjurkan Award untuk Best Social Media mengikut kategori masing-masing.


Kalau minggu lepas, adalah minggu untuk pencalonan, minggu ni minggu untuk pengundian bermula

Voting dibuka iaitu dari 23 March hingga 5 April 2015.

Cara nak vote senang je,
Pergi ke Website Malaysia Social Media Week (CLICK) , then Programme then click Awards then click Category




Kena daftar dulu, tapi takpe just login dengan facebook je.. Mudah sangat. jangan risau ni bukan spam ke apa..


Browse lah setiap satu category dan pilih blog yang korang suka...

Kalau nak vote Kak Eny boleh je cari kat Best Foodie Blogger hehehehe...


Klick VOTE button yang warna hijau tu. Perlu dingat, vote ni ada limit. Lepas sekali vote, kena tunggu esoknya baru boleh vote lain.



Dan jangan lupa vote untuk budak handsome ni jugak ye!!  Pojiegraphy untuk kategori Best Travel Blog :)


You Might Also Like

14 comments

  1. good luck kak eny! ramai pulak kenalan di blog yang dikenali.. =)

    ReplyDelete
  2. done k.eny

    jom undi http://www.stylosport.com/2015/03/mari-undi-stylo-sport-di-social-media.html pula :)

    ReplyDelete
  3. Eh eh ada juga nama kita terselit hehe. TQ kak Eny. All the best juga! My all time foodie blog! :)

    p/s done vote! :)

    ReplyDelete
  4. Saya nak masuk bertanding tapi takde satu kategori pun sesuai dengan saya. So, saya undi Kak Eny je la. hehehe

    ReplyDelete
  5. Kak Eny, saya dah undi ye. Semoga berjaya....

    ReplyDelete
  6. ehhh.... lupa nak bagitahu semalam, ain dah vote eny... yeaayyy...!! go eny go..! go eny go....! *imagine ain jadi pompom girl tau....*

    hihihihihiiii.... Best Of Luck Eny.... ;)

    ReplyDelete
  7. wah....tahniah eny coz tercalon...good luck yerrrr

    ReplyDelete
  8. insyaallah nanti saya vote kan

    ReplyDelete
  9. wahhh...tahniah sebab tersenarai...nanti SA vote eh...

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com