Butter Cookies

9:41 am

Hai, dah sarapan ke belum. :D
Biskut nostalgia ni.. makin lama makin mahal. Dah dekat 10 tahun tak beli. Pejam mata je lah beli. Lagipun tak boleh makan selalu sebab manis dan berlemak sangat!

Actually saya tengah mencari resepi butter cookies yang perfect. Nanti dah jumpa boleh la share sini :D
 Ok selamat berkerja :D

20150301_180039ed

You Might Also Like

6 comments

  1. Ok, nanti dah jumpa share resipi tau.. hehe

    ReplyDelete
  2. sangat nostalgia... lama giler xmkn ....

    ReplyDelete
  3. dulu kak ana feveret sangat ni Eny, bila dah meningkat usia ni rasa manis kurang diterima deria rasa dah. :)

    ReplyDelete
  4. waahhh...nti share yer..sy pon suka butter cookies...selalu beli jer...hihih

    ReplyDelete
  5. dulu suka sekarang tidak lagi...hahahahhaa

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com