Butter Cookies

/
6 Comments
9:41 am
Hai, dah sarapan ke belum. :D
Biskut nostalgia ni.. makin lama makin mahal. Dah dekat 10 tahun tak beli. Pejam mata je lah beli. Lagipun tak boleh makan selalu sebab manis dan berlemak sangat!

Actually saya tengah mencari resepi butter cookies yang perfect. Nanti dah jumpa boleh la share sini :D
 Ok selamat berkerja :D

20150301_180039ed


You may also like

6 comments:

Inani Hazwani said...

sedapnyaaa kak ^^

dorsett pink said...

Ok, nanti dah jumpa share resipi tau.. hehe

Yan Ty said...

sangat nostalgia... lama giler xmkn ....

anajingga said...

dulu kak ana feveret sangat ni Eny, bila dah meningkat usia ni rasa manis kurang diterima deria rasa dah. :)

Deanna Morni said...

waahhh...nti share yer..sy pon suka butter cookies...selalu beli jer...hihih

Amanda Suria said...

dulu suka sekarang tidak lagi...hahahahhaa