Maggi Kimchi lagi!!

9:07 pm

Dah cakap kan, selagi tak habis kimchi hari tu hehehe.

Giveaway akan tamat malam ni tepat pukul 12 tengah malam, terima kasih kepada semua peserta ya. Terima kasih sudi share dan like page, dan sudi tinggalkan komen di blog ni. Saya baca setiap komen tu dan ada yang komen tu buat saya gelak sorang-sorang. Sebab dia sendiri tulis komen, lepas tu dia sendiri reply kat komen tu. Hahahah tapi saya tetap terima dan kira komen macam mana pun hehehe. InsyaAllah keputusan akan diumumkan secepat mungkin, mungkin sebelum Isnin ni. :D

Sedap makan meggi dengan kimchi. Layan betul!

P1291713ed P1291730ed

You Might Also Like

12 comments

  1. sis, haha pasal giveaway tuu, sy tak mampu nak komen banyak2, tak sempattt, tapi insyAllah, blog ni memang selalu antara blog awal sy bukak setiap kali online & ada update baruuu :) hehe

    oh yee, saja nak share, hari tu sy ada baca, kalau nak celur mee maggi tu kann, jangan guna air yg sama utk jadikan kuah taw. sbb kalau tak silap bila kita celurkan mee, ada lilin2 kat mee tu dah masuk dalam air tu. so, better ganti air baru utk jadi kuah :D

    cuma kalau guna air yg sama, lagi sedaplah hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Hanis, bagi sokongan! blog Hanis pun dah jadi blog fav akak hehehe..
      aaa tu lah yg sebaiknya.. tapi tulah malas nak tukar air dan yup mmg sedap kalau masak mc tu saja hehehe...

      Delete
    2. Both blogs ni dah jadi my fav blog. I'll keep on reading these two blogs. Hehe!

      Setuju dengan Hanis. Sebaiknya jangan guna air sama sebab takut ada wax or something kan. Untuk lebih selamat la, tapi kalau guna air yang sama lagi terasa perisa dia. Hehe!

      Delete
  2. all the best Eny dengan GA, sedapnya meggi tu, kak ana ni jarang makan meggi tapi kalau sesekali pekena tu mmg bestlah... :) don worry habis GA pun tetap akan ke sini dear Eny... :)

    ReplyDelete
  3. Maggi ada... Kimchinyeee manaaaa?

    ReplyDelete
  4. Hihi tak habis lagi rupanya stok kimchi ni..
    Kita rasa, dalam masa kurang doplohpatjam kita dah mula jatuh cinta dengan kimchi.. hebatlah belog akak ni!
    Iklan: Kalau akak nampak kita ada komen lagi lepas pukul doblas tengah malam, akak abaikan jelah ye, hehe..

    ReplyDelete
  5. tak penah lagi rasa maggi kimchi ni ...gud luck kepada semua peserta kak eny...

    ReplyDelete
  6. Salam. Hee tengok gambar yang cantik dan rasa sedap pula.

    ReplyDelete
  7. nampak menyelerakan maggi kimchi tu tapi saya tak nampak pun kimchinya. hehe

    ReplyDelete
  8. emm berseleranya... nampak sedap sangat !!

    ReplyDelete
  9. aduh bilalah nak rasa kimchi nih.. macam sedap aje

    ReplyDelete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com