Limau Bali Kicap

10:30 pm

Siapa suka makan limau bali dengan kicap? hehehehe sedap okay!!

P1160911ed limau

You Might Also Like

20 comments

  1. alahaiii..mengidam lak hehe..memang suka cicah kicap..slurppp

    ReplyDelete
  2. Bentuk limau bali itu menyebabkan saya takut nak makan... tapi macam best je..

    ReplyDelete
  3. Selalu makan macam tu je,...sedap ye, eny?

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan dengan kicap memang sedap.. kalau pecahkan sikit lada lagilah perghhhh

      Delete
  4. ala kak eny... nak!!!!

    lama dah tak makan limau bali dgn kicap.. perghhh..sedapnya..
    mana nak cari limau bali ni.. nak kena cari kat kg gak ni.. T_T sobsobsob

    ReplyDelete
  5. Tak pernah dengar pulak makan limau dengan kicap 0.0

    ReplyDelete
  6. buah limau barli ni ada banyak jenis.ada yang pahit giler dan ada yang manis giler.Yang merah ni memang manis lah...semuanya akak dah rasa.Mukan takat rasa,tapi dah macam-macam exsperiment masa akak kerja dulu.berpakat dengan kawan-kawan, siapa nak bawak buah limau, siapa nak bawak kicap dan bahan-bahan lain.memang legendlah cerita buah limau ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya belum pernah jumpa limau barli pahit..

      Delete
  7. laa boleh makan dengan kicap, kak ana kalau makan yang manis ngap terus je,kalau masam cicah garam hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kepelbagaian cara..menghasilkan kepelbagaian rasa

      Delete
  8. sis snap pic buah limau bali pun nampak sedaaaapppppp.....!!
    kena gi Ipoh ni cari limau bali... hehehehee... :)

    ReplyDelete
  9. Kita ada satu kemusykilan, kenapa semua gambar yang akak snap mesti akan buat kita rasa nak mencuba jugak even ada la a few makanan yang bukan peberet kita.. why eh? pandai akak ambik gambar.. i is suka :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. eny memang jurugambar berbakat besar.. semua gambarnya cantik belaka

      Delete

Kongsi Resepi

Networkedblog

backlinks

babap

SEO

SEO Reports for enyabdullah.com