Limau Bali Kicap

/
21 Comments
10:30 pm
Siapa suka makan limau bali dengan kicap? hehehehe sedap okay!!

P1160911ed limau


You may also like

21 comments:

zaza zehra said...

alahaiii..mengidam lak hehe..memang suka cicah kicap..slurppp

Ain Ridzuan said...

Bentuk limau bali itu menyebabkan saya takut nak makan... tapi macam best je..

Farrah MF said...

Selalu makan macam tu je,...sedap ye, eny?

Sue Sopian said...

ala kak eny... nak!!!!

lama dah tak makan limau bali dgn kicap.. perghhh..sedapnya..
mana nak cari limau bali ni.. nak kena cari kat kg gak ni.. T_T sobsobsob

Cik Iman said...

Tak pernah dengar pulak makan limau dengan kicap 0.0

nuyui a.k.a miss YUI said...

Tak prnh dgr ni mkn dgn kcp. Hehe

salmiah awang said...

buah limau barli ni ada banyak jenis.ada yang pahit giler dan ada yang manis giler.Yang merah ni memang manis lah...semuanya akak dah rasa.Mukan takat rasa,tapi dah macam-macam exsperiment masa akak kerja dulu.berpakat dengan kawan-kawan, siapa nak bawak buah limau, siapa nak bawak kicap dan bahan-bahan lain.memang legendlah cerita buah limau ni.

azman Arsad said...

saya pun suka juga

azman Arsad said...

limau barli memang sedap.. cubalah

azman Arsad said...

makan dengan kicap memang sedap.. kalau pecahkan sikit lada lagilah perghhhh

azman Arsad said...

cari jangan tak cari Sue Sopian

azman Arsad said...

cubalah.. sedap nih

azman Arsad said...

cubalah.. memang sedap

azman Arsad said...

saya belum pernah jumpa limau barli pahit..

anajingga said...

laa boleh makan dengan kicap, kak ana kalau makan yang manis ngap terus je,kalau masam cicah garam hehe :)

azman Arsad said...

kepelbagaian cara..menghasilkan kepelbagaian rasa

DRAMATIC UNIQ said...

sis snap pic buah limau bali pun nampak sedaaaapppppp.....!!
kena gi Ipoh ni cari limau bali... hehehehee... :)

Queen Contest said...

Kita ada satu kemusykilan, kenapa semua gambar yang akak snap mesti akan buat kita rasa nak mencuba jugak even ada la a few makanan yang bukan peberet kita.. why eh? pandai akak ambik gambar.. i is suka :D

azman Arsad said...

memang nampak sedap betul

azman Arsad said...

eny memang jurugambar berbakat besar.. semua gambarnya cantik belaka

lotussoull said...

Laa boleh eh makan dengan kicap. I terus ngap je.. Hahaa ok2 nk ambl kicap sat😂